Descoperă cele mai romantice plaje din Mauritius pentru luna de miere

Mauritius este o destinație populară pentru cei care caută o experiență de luna de miere de neuitat. Insula este cunoscută pentru peisajele sale de vis, plajele întinse cu nisip fin, marea cristalină și o varietate de atracții turistice. În această postare, vă vom prezenta cele mai romantice plaje din Mauritius (pe care le puteți vizita prin agentii de turism Bucuresti) pentru a vă bucura de luna de miere într-un decor paradisiac.

Plaja Belle Mare

Plaja Belle Mare este una dintre cele mai frumoase plaje din Mauritius, situată pe coasta estică a insulei. Cu nisipul său alb și fin, marea turcoaz și palmierii înalți, această plajă este un loc perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de soarele tropical împreună cu partenerul dumneavoastră. În plus, există multe sporturi acvatice pe care le puteți încerca aici, cum ar fi windsurfing, snorkeling și scufundări.

Plaja Pereybere

Plaja Pereybere este o plajă populară, situată în nordul insulei. Această plajă are un peisaj unic, cu pietre de granit gigantice înconjurând nisipul alb și marea turcoaz. Aici puteți face plajă, înota, face snorkeling sau să mergeți într-o excursie cu barca pentru a admira reciful de corali.

Plaja Mont Choisy

Plaja Mont Choisy este una dintre cele mai lungi plaje din Mauritius, situată în nordul insulei. Nisipul său alb și fin se întinde pe 3 kilometri și este înconjurat de vegetație tropicală densă. Această plajă este perfectă pentru a vă bucura de o plimbare romantică pe malul mării sau de o baie lungă în apele calde ale oceanului Indian.

Plaja Le Morne

Plaja Le Morne este situată pe coasta de sud-vest a insulei și este un loc popular pentru windsurfing și kitesurfing datorită vânturilor puternice din zonă. Cu nisipul său alb și marea turcoaz în spatele dunei de nisip, această plajă este un loc perfect pentru a vă relaxa și a admira priveliștea spectaculoasă.

Plaja Île aux Cerfs

Plaja Île aux Cerfs este o insulă mică situată în est, cunoscută pentru plajele sale magnifice. Insula poate fi accesată cu o excursie cu barca și are multe activități, cum ar fi sporturile acvatice, terenuri de golf și un parc aventură. Cu nisipul său alb și marea turcoaz cristalină, această insulă este un loc perfect pentru a vă bucura de luna de miere.

Plaja La Cuvette

Plaja La Cuvette este o plajă liniștită situată în nordul insulei. Cu nisipul său alb și fin și marea turcoaz cristalină, această plajă este un loc perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de liniștea și intimitatea de care aveți nevoie în timpul lunii de miere.

Plaja Blue Bay

Plaja Blue Bay este situată în sud-estul insulei și este cunoscută pentru reciful său de corali și viața marină bogată. Aici puteți face snorkeling sau o excursie cu barca pentru a admira frumusețea vieții marine din zonă.

Plaja Tamarin

Plaja Tamarin este o plajă populară, situată pe coasta de vest a insulei. Cu nisipul său alb și fin și marea turcoaz cristalină, această plajă este un loc perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de soare. De asemenea, aici puteți admira frumusețea apusului de soare și a valurilor, care atrag mulți surferi și kitesurferi.

Plaja Gris Gris

Plaja Gris Gris este situată în sudul insulei și este cunoscută pentru peisajele sale dramatice și sălbatice. Nisipul său negru și marea agitată fac din această plajă un loc unic și spectaculos pentru a vă bucura de luna de miere. De asemenea, puteți face o plimbare romantică pe malul mării sau să admirați priveliștea frumoasă din stânca La Roche qui pleure.

Plaja Riambel

Plaja Riambel este o plajă liniștită situată în sudul insulei, cunoscută pentru nisipul său alb și fin și marea turcoaz. Aici puteți să vă relaxați și să vă bucurați de liniștea și intimitatea de care aveți nevoie în timpul lunii de miere.

În concluzie, Mauritius are multe plaje frumoase și romantice unde vă puteți bucura de luna de miere. Cele mai bune perioade pentru a vizita Mauritius sunt între aprilie și iunie sau între septembrie și decembrie, când temperaturile sunt plăcute și clima este uscată. De la plajele populare și aglomerate la cele mai liniștite și intime, există o plajă care să fie placul dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *