Decopera gama de stivuitoare din oferta Vectra

Manipularea marfurilor si prestarea de servicii ce privesc munca la altitudini mari sunt acum cu mult mai usoare datorita gamei de stivuitoare din oferta Vectra. Fiecare masinarie in parte este conceputa pentru a servi unor scopuri specifice si poate aleasa de clienti in functie de acestea. Astfel ca, indiferent de natura serviciilor pe care le realizati, in oferta noastra veti gasi cel putin o masinarie care sa va ajute sa indepliniti mai repede si eficient sarcinile.

Diversitate practica si functionala

Toata selectia de stivuitoare, indiferent de natura lor, a fost conceputa in asa fel incat sa serveasca tuturor scopurilor cu care se prezinta clientii nostri pe site. De aceea veti gasi atat variante de mari dimensiuni, cat si modele compacte, care sa se plieze in totalitate pe tipul de activitate vizat. Fie ca vorbim de manipularea unor pachete de mare tonaj, de deplasarea in inaltime pentru a asigura accesul in diverse zone sau doar transportul de persoane si alte echipamente, stivuitoarele disponibile la Vectra va vor atinge toate asteptarile.

Colaboram cu producatori de top

Pentru a va putea oferi cele mai calitative produse am incheiat contracte doar cu distribuitori care ocupa locuri fruntase in industrie. Astfel ca marca Yale este fruntasa in generarea de moto si electro stivuitoare. Fie ca vorbi de modele noi sau variante la mana a doua, veti beneficia din plin de avantajele pe care le presupun aceste echipamente, fie ca alegeti sa le cumparati sau inchiriati.

Servicii de reparatii si mentenanta asigurate

Pentru ca ne dorim ca, odata ce ati intrat in posesia unuia dintre stivuitoarele oferite de noi, sa va bucurati la maxim de ceea ce ele au de oferita, asiguram si reparatiile sau intretinerea periodica necesara. Astfel ca,  daca intampinati o problema sau aveti nevoie de inlocuirea unor parti componente, aceste actiuni se vor realiza integral de catre noi. De asemenea, in oferta veti gasi disponibile si toate accesoriile necesare, de la anvelope, la lame de zapada, cupe speciale sau orice alt element suplimentar de care aveti nevoie in demararea anumitor activitati.

Oferte personalizate pentru fiecare client

In vedere intrarii in posesia acestora se solicita completarea unui formular in care sa precizati daca doriti sa le achizitionati sau sa le inchiriati. Ulterior va vor fi solicitate datele personale, cat si detalii cu privire la scopul pentru care aveti nevoie de produs si cum intentionati sa il utilizati. In functie de aceste detalii, specialistii nostri va vor genera cateva optiuni dintre care sa alegeti in functie de propriile criterii de selectie. Tot in acest punct se va genera si pretul final care va reflecta intru totul calitatea, functiile, complexitatea, amploarea si alte specificatii proprii modelului ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *