De Paște, la Shopping City Târgu Jiu punctele sunt din nou la modă și aduc surprize speciale pentru utilizatorii SPOT

De Paște, punctele sunt din nou la modă și le oferă pasionaților de cumpărături o experință de shopping completă la Shopping City Târgu Jiu. Pe lângă inspirația pentru cele mai în tendințe outfituri de primăvară, în perioada 4 – 22 aprilie, utilizatorii care au instalat aplicația de loialitate SPOT și fac cumpărături în valoare de minimum 200 de lei câștigă garantat un premiu și sunt înscriși automat într-o tombolă specială.

Astfel, cumpărăturile de minimum 200 de lei, cumulate pe maximum două bonuri, scanate în aceeași zi în aplicația SPOT la Info Desk, aduc automat unul dintre cele 700 de premii instant. Totodată, un singur bon fiscal de minimum 200 lei scanat în aplicația SPOT asigură înscrierea automată în tragerea la sorți pentru un SMART TV LED LG, 139 cm, NanoCell, 4K Ultra HD.

SPOT, aliatul în cadouri și modă al Iepurașului de Paște

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion. Pe lângă participarea la tombolă și câștigarea automată a unui premiu pentru o primăvară la modă, fiecare sesiune de cumpărături va aduce puncte de loialitate.

Mai mult, statutul de membru SPOT are o mulțime de extra beneficii și oferă utilizatorilor posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.  Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *