De ce sa stai cu teama ca ai COVID-19 – hai sa faci un test rapid

Cu un test rapid poti sa-ti parcurgi programul zilnic fara stres

Chiar daca numarul cazurilor in acest moment nu este in crestere, trebuie sa aveti acelasi nivel de protesti ca in cele mai critice momente ale pandemiei. Fara sa ne mai gandim foarte mult, avem numeroase posibilitati de a ne infecta cu virusul si tocmai de aceea noi va recomandam sa faceti un test rapid la SYNLAB.

test rapid

Tratam cu seriozitatea fiecare procedura, astfel incat sa ne incadram in zona profesionalismului si a calitatii dusa la cote maxime. Trebuie sa ne gandim sa nu raspandim virusul mai departe in cazul in care suntem pozitivi.

Un test rapid ne asigura zona de confort astfel incat sa nu ne mai gandim la riscul de a da mai departe virusul. Efectuand un test rapid, veti obtine rezultate care sunt rapid si usor de interpretat. Exista doua tipuri de ele, dintre care am mentionat tipuri calitative si cantitative, care sunt produse prin procedee neautomate. Avand in vedere ca acestea se pot face intr-un laborator, expertii recomanda SYNLAB, rezultatele vor fi disponibile in curand, iar pacientul este contactat de personalul medical.

SYNLAB este unul dintre cele mai mari laboratoare de diagnostic medical cu peste 5.000 de parametri analitici.

Viziunea noastra pentru pacientii nostri este sa oferim cea mai buna ingrijire posibila, excelenta, incredere si acuratete. Din acest motiv, in laboratorul SYNLAB, inovatia este continua, iar serviciile oferite se imbunatatesc constant.

Inainte de a face un test rapid, amintiti-va ca acesta vine in doua tipuri. Pe de o parte, este o abordare simpla care urmareste identificarea antigenelor virale identificabile in secretiile nazofaringiene. Pe de alta parte, exista teste indirecte menite sa detecteze anticorpii in sangele unui pacient. Ele sunt rezultatul raspunsului sistemului imunitar al organismului la virus.

Asadar, cei care doresc un test rapid o pot face la unul dintre laboratoarele SYNLAB disponibile in tara. Persoanele eligibile sunt angajatorii care solicita reluarea activitatilor dupa contractarea Covid, persoanele care trebuie sa calatoreasca in strainatate, femeile insarcinate, pacientii cu diverse boli si toate persoanele care au fost in contact cu alte persoane infectate cu noul virus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *