De ce să alegi transpaleții electrici de la Jungheinrich?

Motivele pentru care să alegi transpaleții electrici de la Jungheinrich pot fi nenumărate, dar trebuie să știi că prin noua gamă de transpaleți cu încărcare electrică se vine în întâmpinarea nevoilor clienților. Asta pentru a eficientiza munca pe care și-o desfășoară. Cu toții ne dorim să îndeplinim cât mai repede și cât mai bine sarcinile de muncă primite, totul în condiții depline de siguranță. Transpaleții electrici din gama Jungheinrich au o construcție aparte și vin cu un design smart și ergonomic, ideali pentru transportul mărfurilor cu un minim de efort.

Folosirea unui transpalet manual – duce deseori la dureri de spate cauzate de depunerea unei forțe de împingere sau tragere pentru manevrare. În schimb, cu transpaletul electric, efortul fizic este eliminat și riscul de rănire a angajaților este mult mai mic, eficiența și productivitatea lor devenind maximă.

Folosirea unui transpalet electric – este ideală pentru manevrarea mărfurilor grele din depozitele industriale. Cu o capacitate mare, acești transpaleți sunt eficienți și din punct de vedere energetic, oferind un confort sporit operatorului și o întreținere minimă.

Tipuri de transpaleți și utilizările lor

Pentru cei care nu știau asta deja, este important de menționat faptul că sunt mai multe tipuri de transpaleți, iar fiecare este potrivit pentru o anumită activitate. Am oferit mai multe informații despre aceștia in următoarele rânduri:

  • Transpaleți electrici cu operare la mică înălțime

Transpaleții electrici cu operare la mică înălțime de la Jungheinrich sunt utilaje operative și foarte eficiente pentru transportul de mărfuri – fie în depozit, fie în unitățile de vânzare cu volum redus de spațiu. Disponibil ca model de bază pentru utilizări simple și pentru transportul mărfurilor pe trasee scurte, medii sau lungi.

  • Transpaleți electrici cu stâlp de ridicare

Nu e obligatoriu ca echipamentele să fie epuizate după unul sau mai multe schimburi de lucru. Pentru utilizări mai simple avem modele de bază mai convenabile.

  • Transpalet electric cu manșă de comandă

Transpaleții electrici cu stâlp de ridicare și manșă de comandă sunt ușor de operat, sunt foarte manevrabili și siguri în detaliu. Consumul de energie pe care îl au este cu până la 25 de procente mai scăzut.

  • Transpalet electric cu platformă pentru operator

Perfect pentru transporturile pe distanțe medii. Extrem de robust. Foarte fiabil și foarte sigur. Iar datorită opțiunilor sale inovatoare este perfect adaptat la cerințe.

  • Transpaleți electrici cu operator pe platformă sau scaun lateral

Pentru transportul orizontal al sarcinilor de până la 2 tone există transpaleții electrici cu scaun lateral cu furcă – modelele ergonomice de la Jungheinrich.

  • Transpaleții electrici cu operare la mică înălțime fac față oricărei provocări

Transpaleții electrici cu operare la mică înălțime fac față oricărei provocări fiind mijloace auxiliare fiabile la încărcarea și transportul paleților de la nivelul solului. Fie că este vorba de distanțe scurte sau lungi, în regim de funcționare doar cu operator la sol sau ca utilaj cu operator pe platformă: găsiți la Jungheinrich transpaletul electric cu operare la mică înălțime pentru depozitul dumneavoastră.

Reducerea costurilor de funcționare și eficientizarea muncii cu transpaleții electrici

Cu toții știm cât timp necesită încărcarea și descărcarea rafturilor în depozite, ca să nu mai vorbim și de încărcarea și descărcarea tirurilor sau a dubelor. Astfel de operațiuni necesită multă răbdare și sunt costisitoare. Fără ajutorul unor utilaje profesionale ne confruntăm cu extrem de multă muncă fizică. Până la urmă, scopul oricărui manager sau proprietar de depozit industrial este să mărească sporul și productivitatea reducând costurile și munca fizică spre minim.

Ca de final ți-am pregătit și metoda ingenioasă prin care poți salva o parte din investiții, reducând costurile și eficientizând munca la sol a acestor utilaje. Te întrebi cum?

Prin tehnologia trifazică inovatoare a transpaleților cu operare la mică înălțime, profitați de mai multă putere la costuri de funcționare mai reduse. Curentul trifazic este o formă de curent alternativ din rețeaua electrică obișnuită și, astfel, este mai economic decât curentul continuu. Prin acest tip de tehnologie, unele componente și unele piese de consumabile devin inutile, ceea ce reduce semnificativ necesarul de întreținere al transpaleților electrici. 

Acestea fiind spuse, considerăm că alegerea unor transpaleți de calitate superioară este o sarcină pe care fiecare antreprenor sau manager de magazin unde este necesar ca marfa să fie depozitată pe rafturi înalte trebuie să o facă la un moment dat. Astfel eficientizăm munca angajaților și oferim condiții de lucru mai bune, evitând astfel accidentările la locul de muncă sau epuizarea angajaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *