De ce este IPSO Agricultura in topul preferintelor fermierilor?

În domeniul comerțului de mașinării și echipamente agricole, serviciile post-vânzare sunt una dintre cele mai importante verigi ale afacerii. Cumpărătorul va urmări securitatea sa pe termen îndelungat a oricărei achiziții pe care o face, iar vânzătorul va fi interesat să ofere cât mai multă încredere și satisfacție către partenerii săi.

Industria agriculturii nu este un domeniu tocmai ușor din punctul de vedere al utilajelor și mașinăriilor ce se folosesc. În funcție de obiectivele pe care ni le impunem în materie de business trebuie să face și alegerea utilajelor agricole ce ne pot ușura munca. Aceste utilaje au în spate tehnologii moderne care eficientizează fiecare proces în parte prin care trebuie să treacă un teren până la recoltare.

IPSO Agricultură este o companie ce a celebrat în anul 2021, 25 de ani de activitate, punând bază pe relația lor cu fermierii. Aceștia vor avea mereu mărci de renume și produse ce și-au dovedit fiabilitatea și performanțele în toți acești ani.

Unul dintre cele mai importante branduri care produc astfel de utilaje este John Deere, iar IPSO este compania ideală de la care putem cumpăra mașini agricole care poartă bine-cunoscuta stemă a acestui brand.

IPSO Agricultură și-a alocat o mare parte din resurse prin intermediul dezvoltării serviciilor de after-sales și totodată prin intermediul proprii distribuții.

IPSO are peste 500 de angajați, dar și 20 de puncte de lucru ce acoperă toate regiunile țării. Pe lângă toate astea, există 8 centre regionale ce sunt defapt ateliere de service în cazul defecțiunilor și a intreținerii utilajelor.

Profesionalismul IPSO Agricultură

Aceștia au la ora actuală peste 50 de mii de referințe în stoc, iar în cazul în care cineva are nevoie de o anumită piesă de pe o zi pe alta, mai exact într-un regim de urgență, oricine va avea posibilitatea de a primi ajutorul în mai puțin de 24 de ore în orice parte a țării, de la orice furnizor ce îl au în portofoliu. Livrarea poate dura maxim 48 de ore.

Promptitudinea lor i-a pus în lumina reflectoarelor, având și tehnicieni profesioniști ce se ocupă cu cea mai mare pasiune de problemele agricultorilor. Mai mult decât atât, această companie a devenit un nume important pe piața agricolă din țară tocmai pentru că și-au bazat întreaga activitate pe seriozitate și pe servicii de calitate superioară.

Indiferent de bugetul fiecăruia, portofoliul de piese va fi adecvat ciclului de viață al fiecărui utilaj în parte. Astfel, fie că este vorba despre un utilaj nou, unul ieșit din perioada de garanție sau unul mai vechi pe care clientul dorește să-l recondiționeze indiferent de scop, IPSO va pune la dispoziția clienților săi piese originale, cât și piese recondiționate de către profesioniștii pomeniți mai devreme.

Seriozitatea și promptitudinea echipelor de la IPSO de service va reprezenta un obiectiv de performanță pe care această firmă si l-a asumat chiar de la bun început. Având peste 100 de mașini de service în toată țara, echipajele de intervenție mobile vor reuși să reunească tehnicienii cu o pregătire exemplară în cadrul centrului de instruire de la Mogoșoaia, aceștia având capacitatea de a diagnostica și remedia problema oricând.

Beneficiile oferite de către IPSO Agricultură

Ca și avantaj, putem regăsi disponibilitatea de program prelungit în perioadele agrare. Undeva pe la mijlocul lunii martie până la sfârșitul lunii noiembrie echipele de la IPSO vor fi disponibile inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Echipamentele agricole nu au o dată exactă în care se strică și mai ales acestea nu țin cont dacă este weekend sau nu. De aceea, ei au hotărât ca în perioadele cu un risc mai mare în care se poate defecta utilajul, să pună bazele unui program mai amplu de muncă pentru a câștiga încrederea fermierilor de peste tot din țară, fiind la dispoziția lor oricând au nevoie.

Un alt mare atu al lor este proximitatea față de clienți, atât cu ajutorul tehnologiei, cât și a 20 de puncte de lucru de pe întreg teritoriul României. Există o platformă de comerț ce a fost lansată în perioada pandemică, oferindu-le fermierilor posibilitatea realizării de comenzi online mai ales pentru piesele cele mai uzuale, mai exact pentru gamele de filtre, curele, uleiuri, mai exact cam tot ce se poate înlocui fără intervenția tehnicienilor de specialitate.

Fermierii care își doresc cu adevărat afaceri de succes în domeniul agricol sunt dispuși să investească în utilaje agricole performante. Aceste alegeri trebuie să fie bazate pe un set clar de criterii. Bugetul nu este singurul aspect de care să țineți cont. Calitatea este cea care trebuie să ocupe primul loc pe lista priorităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *