Cursuri de programare. Influenta pe care o au asupra succesului in IT si asupra vietii personale

cursuri programare
cursuri programare

Fiecare interactiune, indiferent de natura ei, produce schimbari in viata si preferintele noastre personale. Fiecare om nou cu care intri in contact, fiecare decizie sau indecizie produce efecte si ajunge sa ne defineasca atat prezentul, cat si viitorul. Decizia de a invata sa scrii cod in regim personal sau inscrierea la cursuri programare este, cu siguranta, una care iti va contura premisele succesului in construirea unei cariere in IT. Aceasta decizie va avea, implicit, si consecinte in sfera vietii personale, chiar daca nu urmaresti, neaparat, acest lucru.

Cum iti influenteaza participarea la cursuri de programare succesul ca programator?

cursuri programare
cursuri programare

Petru Trimbitas a pus bazele mentoratului in programare, un program de invatare care se bazeaza pe ideologia inspirata de la companiile americane Google si Facebook. In urma experientei sale acumulate in cadrul acestor giganti in IT, din Statele Unite ale Americii, Trimbitas a gandit mentoratul care te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in materie de scriere de cod. Totodata, participarea la acest mentorat iti va schimba mindsetul si iti va oferi o noua perspectiva atat asupra vietii profesionale, cat si a celei personale.

In cazul in care inscrierea la cursuri de programare clasice nu ti se pare deloc atragatoare, atunci nu iti refuza sansa de a invata sa scrii cod curat si corect oferita de mentoratul WellCode.

Mentoratul gandit de Petru Trimbitas iti propune o abordare bilaterala care vizeaza atat dezvoltarea profesionala, cat si pe cea personala. Inca de la prima logare pe platforma, vei avea ocazia de a beneficia de atentia mentorilor, care te vor ghida catre gasirea solutiilor ideale pentru problemele de pe platforma.

Spre deosebire de tipul de invatare oferit de clasicele cursuri de programare, mentoratul iti ofera libertatea de a invata ghidat cand, cat si de unde iti doresti. Cu toate ca vei invata independent, mentorii iti vor fi constant alaturi si vor raspunde tuturor intrebarilor tale, astfel incat sa te ajute sa intelegi notiunile teoretice si sa inveti sa scrii cod corect si curat. Acestia iti vor fi alaturi de la prima logare si pana la angajare!

Dupa parcurgerea integrala a notiunilor teoretice si a problemelor de pe platforma, mentorii te vor ajuta sa-ti dezvolti propria aplicatie sau sa-ti realizezi un portofoliu de proiecte necesar pentru obtinerea primului job ca programator. Totodata, mentorii te vor ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile tehnice si soft skills, astfel incat sa te faci remarcat la interviu si sa devii alegerea angajatorului.

Mentoratul gandit de Petru Trimbitas iti va influenta in mod considerabil si viata personala. In cadrul programului, vei intra in contact cu coachi si specialisti in dezvoltare personala, care te vor ajuta sa inveti sa iti setezi un mindset pozitiv, sa inveti sa-ti gestionezi emotiile si gandurile negative, dar si sa depasesti esecurile si sa te mentii motivat.

In plus, coach-ii te vor ajuta sa iti dezvolti abilitatile inter-personale, urmarite de angajatorii din domeniul IT, astfel incat acestia sa incline balanta in favoarea ta in momentul interviului. Una dintre cele mai urmarite astfel de abilitati este cea de a comunica cu ceilalti membrii ai echipei, cerinta care, desi poate parea simpla, nu poate fi indeplinita de toti candidatii.

Intra pe WellCode.ro si programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii. Descopera singur de ce alegerea unor cursuri programare clasice nu mai este o optiune si impactul pozitiv pe care mentoratul fondat de Trimbitas il poate avea atat asupra carierei tale in IT, cat si asupra vietii personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *