Cum să recoltezi și să faci injecții ca un profesionist? Vrei să capeți experiență în domeniul medical?

Recoltarea de probe bilogice, este o competență pe care toate cadrele medicale ar trebui să o învețe în cariera lor. Deși nu sunt frecvent predate în școlile de îngrijire medicală sau postliceale, este recomandat ca absolvenții să urmeze cursuri suplimentare pentru a îmbunătăți această abilitate.

Practica recoltării nu este ceva ce poate fi strict învățat de la vizionarea clipurilor video sau de a citi un ghid, este ceva ce trebuie practicat în mod repetat într-un mediu controlat cu alți profesioniști instruiți.

În societatea de astăzi, recoltarea de sânge este una dintre cele mai obișnuite proceduri medicale și este efectuată din două motive, pentru a obține sânge în scopuri de diagnosticare și pentru a monitoriza nivelurile componentelor sanguine.

Procedura de recoltare este complexă, necesitând atât cunoștințe, cât și abilități de efectuat. Din acest motiv, este extrem de important ca metodele de obținerea probelor de sânge să fie efectuate cu eficiență și îngrijire.

Toate aceste lucruri le pot învăta și aprofunda studenții de la facultatea de medicină, elevii școlilor sanitare sau cadrele medicale în cadrul cursului organizat de Asociația Succes în Educație și Sport – Curs recoltare și injecții.

La terminarea acestui curs, cursanții vor putea:

  • sa efectueze recoltarea intravenoasa
  • sa realizeze injectii intravenoase
  • sa monteze o branula
  • sa masoare glicemia
  • sa faca injectii intramusculare
  • si multe altele!

Este un curs practic în care participantii realizează diverse operațiuni pe brate si simulatoare medicale complexe.

Detalii complete despre acest curs gasiti aici https://asociatiasucces.ro/curs-de-recoltare-probe-biologice/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *