Cum sa intretii masina pentru a o pastra in conditii optime de functionare mai mult timp

Atunci cand iti cumperi o masina, esti atent in primul rand la consumul de carburant, apoi la motorizare, la detaliile interiorului cat si la exterior. In principal, o masina buna este cea care are un consum relativ mic de carburant, ofera siguranta si totodata confort sporit atat pentru sofer cat si pentru pasageri. Intretinerea unei masini pentru un timp indelungat presupune cateva reguli simple dar stricte:

Efectuarea reviziei la timp – acest  lucru este necesar pentru a monitoriza atent toate problemele ce pot aparea la masina ta dar si pentru a efectua curatarea tuturor filtrelor.

Folosirea unui carburant calitativ – alege sa folosesti un carburant ce ajuta motorul sa isi pastreze calitatile de functionare; in acest mod, masina ta va da randament de 100% de fiecare data si tu te vei putea bucura de ea, multa vreme.

Folosirea de Uleiuri cu amprenta neutra de carbon – folosirea  lubrifiantilor pentru masini ajuta nu doar autovehiculul ci si mediul inconjurator. Intr-o lume in care mediul inconjurator este in real pericol, optiunea de a folosi un ulei cu emisii de carbon reduse, este o optiune pe care ar trebui sa o luam cu totii in calcul.

Ingrijirea caroseriei si interiorului masinii – si  in acest caz, alegerea trebuie sa fie una care sa se bazeze pe produse ce nu contin aditivi puternici ce pot dauna mediului. Alege produse profesionale cat se poate de non-chimice pentru intretinerea autovehicului tau.

Zilnic folosim masina personala si zi de zi, emisiile de carbon sunt resimtite in natura la nivel global intr-un mod distrugator. Alegerea unui ulei cu amprenta neutra de carbon pentru masina ta, poate sa faca diferenta. Uleiul cu amprenta neutra de carbon pastreaza aceeași tehnologie de înaltă performanță si calitate dar cu o cantitate mai mica de emisii de carbon.

Alege uleiuri cu amprenta redusa de carbon

Shell dezvolta gama de uleiuri cu amprenta neutra de carbon special conceputa pentru a face ca masinile sa functioneze fara sa emite carbon in exces. Toate produsele de la Shell sunt obtinute in colaborare cu specialisti din domeniu, astfel incat la tine sa ajunga cele mai bune solutii pentru masina ta.

Compania Shell stie foarte bine cat de importante sunt uleiurile de masina pentru buna functionare a vehiculului, motiv pentru care toate produsele comercializate sunt analizate cu atentie, pentru ca la consumatorul final sa ajunga produse la cele mai inalte standarde posibile. Cumpara produsele Shell si asigura-te ca masina ta se bucura de cele mai bune tratamente. In felul acesta, motorul tau va ramane curat si va functiona la temperatura optima pentru foarte mult timp, fara sa apara problemele clasice in timp si fara sa produca avarii interne motorului, asa cum se intampla in cazul uleiurilor de slaba calitate.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *