Cum să alegi un videograf de nuntă

Pachetele video de nuntă variază de obicei de la 1.000 euro la mai mult de cateva mii de euro. Majoritatea videografilor de nuntă percep un tarif în funcție de timpul în care își prestează serviciile profesionale. Alții oferă un pachet prestabilit care include și alte piese, cum ar fi un shooter suplimentar sau o editare în aceeași zi.

Chiar dacă intenționați să cumpărați un pachet standard, este foarte important să parcurgeți celelalte oferte și ceea ce este inclus. Unii videografi de nuntă își vor baza, de asemenea, prețurile pe numărul de invitați și locația locului.

Următoarele sunt câteva pachete comune de videoclipuri de nuntă:

Pachet de nuntă complet – acesta este un pachet complet de acoperire video a evenimentului special – de la începutul pregătirilor până la sfârșitul nunții. Aici, totul va fi filmat: de la esențial la cele nevăzute până la detaliile trecute cu vederea. Cu siguranță puteți retrăi detalii foarte uimitoare ale nunții dvs., deoarece este HD sau de înaltă definiție și vine de obicei în trei copii Blueray plus un hard disk pentru fișierele de date și materialul brut. (Suplimente opționale – Puteți avea propriul dvs. mini-film în ziua nunții dvs. cu acest pachet special.

Printr-un amestec de interviuri, filmări nunți, fotografii și ședințe de locație, puteți avea cu siguranță o documentare audio-vizuală specială care vă spune dragostea proprie. poveste). Pachet numai pentru ceremonie – dacă aveți un buget restrâns, îl puteți avea pe acesta.

Videograful de nuntă va acoperi doar ceremonia.

Pachet numai pentru recepție – Aceasta este o acoperire numai pentru recepție. Un timp suplimentar poate fi adăugat și la acoperirea tipică de patru ore. Acest pachet include și o editare completă a videoclipului plus 3 copii ale recepției pe DVD.

Pachet esențial pentru nuntă – Acesta este un pachet care este perfect pentru miresele cu un buget strict și doresc o documentație de nuntă simplă și simplă a ceremoniei nunții, precum și a recepției. Acest pachet special acoperă întreaga ceremonie pentru a oferi cuplului o amintire durabilă a zilei lor speciale.

De obicei, produsul final este un montaj video cu muzică de fundal. Pachet cuprinzător – acest pachet oferă o acoperire completă a înainte, în timpul și după ceremonia de nuntă. Videografii de nuntă (de obicei, doi-trei băieți/feme de sunet) vor ajunge la loc cu 1-2 ore înainte de a se instala. Vor filma diverse filmări: mireasa machiată, domnișoarele de onoare vorbesc despre cuplu, părinții își amintesc despre copilăria miresei și diferite cadre cinematografice.

Scopul este de a crea un film de nuntă cinematografic. Acest pachet include de obicei o acoperire de 4 ore a recepției, în special cele mai importante momente ale recepției, cum ar fi aruncarea buchetului și a jartierei, tăierea tortului, plecarea cuplului împreună cu dansul. Editarea premium este inclusă cu produsul final ambalat în DVD-uri. În concluzie, acest pachet este pachetul „Mercedes Benz” oferit de videografii de nuntă care au echipamente de ultimă generație. Aproape toate pachetele vin cu fișierele brute pentru nuntă.

Aceste fișiere sunt toate fragmentele luate de videograful de nuntă. Cu toate acestea, prin ele însele, nu sunt la fel de utile, deoarece le lipsește corecția culorilor, stabilizarea și alte magie post-producție. Dintr-un motiv se numește filmare brută. De fapt, filmarea filmată pe un iPhone ar arăta mai bine decât filmarea brută, deoarece un iPhone are setări de bază de stabilizare și culoare. Cu toate acestea, un iPhone nu se potrivește cu o înregistrare Sony FS7 editată de un editor profesionist. Atunci când alegeți un videograf de nuntă, trebuie să vă puneți această întrebare: vreau un film cinematografic de 1 oră cu trailer sau doar un trailer cu muzică de lux? Cu cât doriți mai multe caracteristici; cu atât devine mai scump. Odată ce v-ați fixat pe un buget, atunci este timpul să vă gândiți la următorul subiect important… STIL Stilurile videografilor de nuntă pot varia. Acestea fiind spuse, este destul de dificil să găsești pe cineva care să-ți satisfacă așteptările.

Videografii de nuntă, la fel ca și fotografii, adoptă abordări și stiluri diferite pentru meseria lor. Videoclipurile de nuntă în stil documentar prezintă evenimentele într-o manieră cronologică minus efectele speciale. Ei tind să se sprijine pe interviurile invitaților și pe montaje suprapuse cu fragmente de conversație și citate captivante.

Al doilea stil major de video de nuntă este montajul. Realizarea de montaj a intrat în vogă în timpul Noului Val francez. Artiști, precum Jean-Luc Godard, au popularizat acest stil de filmare și a inspirat oameni precum Quentin Tarantino. Montajele din videografiile de nuntă implică adesea cadre de cinci până la zece secunde reunite pentru a crea o narațiune cinematografică, coerentă. De obicei, are muzică în fundal pentru a îmbunătăți starea de spirit și experiența de vizionare.

Iată o listă de stiluri video de nuntă care utilizează fie filmare în stil documentar, fie montaj:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *