Cum iei cea mai bună decizie pentru organizarea transportului de mărfuri

Orice companie de transport îți poate transporta mărfurile de la punctul A la punctul B. Însă, imaginează-ți o companie care are grijă de marfa ta ca și cum ar fi proprietatea sa, o companie al cărei angajament personal depășește așteptările tale, care va găsi soluții logice la provocările tale de afaceri și al cărei profesionalism îți oferă liniște sufletească.

Asta se străduiește să facă compania de transport internațional, Orient SRL, în fiecare zi, cu fiecare transport, de fiecare dată. 

Înființată în 1991, Orient SRL a dobândit o reputație solidă datorita soluțiilor eficiente de transport găsite în fața oricărei situații.De la crearea sa, Orient  s-a impus ca unul dintre principalii operatori de transport și logistică din România. 

Astăzi, Orientare angajate peste 80 de persoane talentate și își continuă creșterea strategică și inovatoare pentru a face față noilor provocări din industrie.

 Echipa de angajați cu vastă experiență este dedicată satisfacției clienților și lucrează neobosit pentru a satisface nevoile acestora.

Orient garantează că orice transportva fi livrat în siguranță, de fiecare dată

Cu sediul central situat în Rădăuți, județul Suceava și cu filiale în Cluj și Arad, firma a câștigat recunoașterea colegilor săi din comunitatea de transport ca un transportator de marfă remarcabil atât pentru distanțe scurte, cât și lungi, de la orice origine și către orice destinație din România și din Europa, Asia, Rusia sau Orientul Mijlociu.

Datorită rețelei internaționale de parteneri globali, garantează livrarea eficientă și sigură a mărfurilor și soluții logistice complete și integrate.

Indiferent de marfa sau încărcătura ta, indiferent de destinația dorită,specialiștii Orient vor planifica ruta ideală și cea mai eficientă pentru a ajunge acolo: cu camionul, trenul, avionul sau barca.

Orient desfășoară servicii de transport marfă internațional, transport agabaritic, transport maritim, transport feroviar, transport aerian, închirieri macarale și depozitare.

Unul dintre cele mai recente proiecte desfășurate cu succes la nivel național a inclus transportul pe ruta București – Constanța, pe parcursul unei săptămâni, a unor echipamente și utilaje ce aparțin unei fabrici de mașini grele. Proiectul a înglobat 15 transporuri agabaritice și 14 transporturi normale. Datorită mobilizării cu profesionalism, toate transporturile s-au finalizat cu succes iar mărfurile au ajuns la destinație în timp util și în condiții sigure.

Această companie îți poate oferi cele mai bune prețuri de pe piață datorită unei abordări directe.Solicită o ofertă completând formularul de pe site-ul web al firmei Spedorient.com sau sună cât mai repede la numerele de telefon 0753 093 365, 0744 765 915, 0230 560 701 sau 0230 560 188.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *