Cum alegi sloturile cu zaruri care au cele mai bune plăți

Sloturile sunt unele dintre cele mai apreciate jocuri de cazinou din toate timpurile. Dacă în trecut puteau fi jucate doar la aparatele de sloturi din cazinouri și alte localuri, acum când multe activități au loc online, există o varietate extrem de mare de sloturi, cu tematici pentru toate pretențiile.

Jucătorii pot alege jocuri de păcănele cu teme care pornesc de la cele clasice cu fructe și merg până la tematici cu supereroi din filme și benzi desenate. Există și destul de multe sloturi bazate pe zaruri pe care le vei întâlni în multe cazinouri online pentru că, după cum știi, sloturile acoperă o gamă extrem de largă de tematici.

Unul dintre elementele cele mai importante pe care trebuie să le ai în vedere înainte să alegi un joc de păcănele este rata de plată (Return To Player – RTP). RTP este suma pe care un slot o plătește jucătorului, pe termen lung, și în general are o valoare de 95 – 96%. Foarte rar se întâlnesc sloturi cu o rată de plată de 99%. Avantajul casei este dat de diferența dintre procentul 100 și RTP. Deci, cu cât rata de plată este mai mare cu atât este mai mare avantajul pentru jucător.

Dacă până acum nu ai jucat sloturi cu tematică jocuri de zaruri și vrei să le încerci, este firesc să le alegi pe acelea care au cele mai bune plăți. Vei afla în continuare ce este recomandat pentru a face cele mai bune alegeri.

Ce sloturi cu zaruri să urmărești

Jucătorii cu vechime în gambling spun că este ideal să eviți oricare dintre jocurile cu zaruri bazate pe arcade care pot fi găsite pe site-uri de gambling precum cele care folosesc platformele de jocuri ale producătorului Playtech, pentru că acele jocuri oferă procente rezonabile de plată, dar nu sunt printre cele mai mari rate de plată. După cum ai aflat mai sus, trebuie să cauți acele sloturi cu zaruri care au un RTP ridicat.

De asemenea, jocuri precum Sic Bo îți oferă șansa unor câștiguri mari atunci când plasezi pariuri cu risc ridicat. Cel mai bine este să alegi un joc cu un avantaj al casei foarte scăzut.

Unul dintre sloturile emblematice cu zaruri este Dice and Roll și poate fi considerat un joc reprezentativ pentru această categorie de păcănele. Este un slot clasic, dar pe lângă acesta vei găsi, în orice cazinou online din România, multe alte sloturi cu zaruri. Vei observa că majoritatea au un RTP mai mare de 95%, ceea ce este foarte bine.

Dice High, Dice Rush, Dice 81, Dice Spinner Megaways, Dicey Fruits, Harlequin Dice, Wicked Dice sunt doar câteva dintre sloturile cu zaruri pe care le poți juca în cazinourile din țara noastră.

Caută sloturi cu volatilitate redusă

Înainte să începi să plasezi pariuri la sloturile cu zaruri, este ideal să mai fii atent la încă un aspect al jocului pe care îl alegi: volatilitatea. Este un atribut care poate să facă diferența dintre un pariu cu un nivel de risc foarte scăzut și unul cu un nivel de risc foarte ridicat.

Volatilitatea este o funcționalitate care stabilește valoarea unui potențial câștig și frecvența cu care este acordat. Multe cazinouri afișează la descrierea jocului și volatilitatea, dar dacă nu o găsești pe site-ul operatorului de jocuri de noroc, o vei vedea pe platforma furnizorului care a produs jocul.

Un joc care are un grad mic de volatilitate acordă mai des câștiguri, dar valoarea lor este mică. Se poate întâmpla ca de cele mai multe ori să câștigi exact suma pe care ai pariat-o. Nu este nimic rău în acest lucru ținând cont de faptul că sloturile sunt jocuri făcute special pentru distracție și nu pentru a te îmbogăți peste noapte. Dacă alegi sloturi cu zaruri cu volatilitate redusă, pariurile tale sunt mai puțin riscante și poți prelungi perioada de joc pentru că frecvența câștigurilor este mai mare. Apar mai des și rotirile gratuite.

La sloturile cu volatilitate mare, se întâmplă exact opusul. Câștigurile sunt mult mai mari, dar se acordă rar, iar rundele gratis nu sunt atât de dese. Mai există și păcănele cu volatilitate medie, acestea fiind probabil cea mai bună alegere atunci când joci.

Verifică dacă există bonusuri disponibile

Fiecare cazinou online are disponibile bonusuri fie sub formă de rotiri gratuite, fie bani gratis pentru a juca. De obicei, bonusurile sunt oferite după ce jucătorul depune o anumită sumă în contul de client, dar există și situații când sunt oferite rotiri gratuite fără depunere.

Intră în responsabilitatea ta să te informezi dacă un bonus de cazinou îți oferă de fapt un beneficiu real sau dacă acel bonus este doar o modalitate prin care cazinoul te determină să faci o depunere și odată ce ai revendicat bonusul să descoperi că există un set de cerințe ulterioare greu de îndeplinit.

Din păcate, majoritatea bonusurilor pe care le au cazinourile nu sunt concepute pentru a fi utilizate la sloturile cu zaruri, dar, de asemnea, este posibil să existe și unele excepții.

Concluzie

Așadar, elementele cele mai importante pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un slot cu zaruri sunt rata de plată și volatilitatea. De aceste două atribute va depinde calitatea jocului.

Din punct de vedere tehnic, toate jocurile de păcănele sunt foarte bune în prezent, indiferent de furnizorul care le-a creat.

Este de la sine înțeles că trebuie să ai în vedere o cheltuială echilibrată când joci sloturi, să te oprești atunci când ai atins limita stabilită și să îți impui și limite de timp. Doar în acest fel nu vei transforma distracția în dependență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *