Cum alegi o firma experta in hidroizolatii fundatii, terase sau acoperisuri? TOP 4 aspecte de bifat

Exista astazi o mare varietate de firme care activeaza in domeniul hidroizolatiilor, la nivelul intregii tari. Fie ca vrei sa colaborezi cu o companie locala, fie ca vrei sa optezi pentru serviciile disponibile la nivel national, este imperios necesar sa iti iei cateva masuri de precautie.

Pentru ca acest tip de lucrari este vital pentru rezistenta si durabilitatea unei constructii, si atentia ta trebuie sa fie una sporita. Iata care sunt cele mai importante 4 aspecte de bifat, atunci cand cauti o firma de hidroizolatii fundatii, acoperisuri sau terase. Trece-le in revista, inainte de a alege o echipa, astfel incat sa fii 100% convins de expertiza acesteia.

Experienta cuantificata in ani

Cu cat mai mare este experienta, cu atat mai multi sunt clientii din portofoliul companiei respective. Este un indicator puternic, pentru ca poti avea acces la date despre alte proiecte implementate de aceeasi echipa. Poti cauta review-uri punctuale in spatiul online sau poti intreba – direct – care sunt alte proiecte din istoricul firmei. Documenteaza-te din acest punct de vedere cat se poate de complet. Notorietatea unei companii cu 10 ani de experienta pe piata, de exemplu, nu s-ar fi putut niciodata construi fara votul de incredere al clientilor, iar proiectele de anvergura sunt foarte usor de verificat, prin cateva click-uri.

Metodele si materialele de constructie utilizate

Lucrarile de hidroizolatie exista inca din cele mai vechi timpuri, dar materialele de constructie, la fel ca procedeele de implementare, au evoluat constant. Astazi, exista solutii de ultima generatie in realizarea hidroizolatiei pentru subsoluri sau acoperisuri, dar se folosesc si solutii clasice, cu imbunatatiri la nivel de materiale.

De exemplu: hidroizolatia cu membrana bituminoasa. Chiar daca nu este o noutate a anului 2021, se foloseste cu succes in impermeabilizarea cladirilor, de la cele rezidentiale la cele industriale. Practicile, insa, s-au modificat, la fel ca si normele de siguranta in vigoare cu care trebuie sa tina pasul.

Interesul companiei pentru inovatie

Exista mesteri care lucreaza 100% in stilul clasic, si exista companii care au un interes deosebit pentru tot ceea ce inseamna solutii inovative aduse din Occident. Un bun exemplu in acest sens: acoperisul verde. Daca in tari precum Germania sau Elvetia acoperisul verde este deja o realitate a ultimilor ani, in Romania este o metoda de hidroizolare a acoperisurilor aflata abia la inceput. Cu toate acestea, exista o companie care opereaza in Romania si are deja in portofoliul sau acest tip de lucrari efectuate 100% cu succes. Este vorba despre Hidroizolații-Terase.ro, care tine pasul cu toate noile descoperiri din domeniu. Un mare plus!

Modul de comunicare si abordarea spre nevoile clientului

Chiar daca nevoia ta e reprezentata de un proiect rezidential (simplu), si nu de unul industrial (complex) abordarea companiei trebuie intotdeauna sa se plieze pe respect si o foarte buna comunicare. Inca din primul moment poti studia cum se adreseaza potentialilor clienti firma pe care o vizezi. Fii atent la acest aspect atunci cand comunicati telefonic, dar si la modul de adresare vizibil pe website-ul lor de pe Internet.

Hidroizolații-Terase.ro, nr. 1 in: hidroizolatii terase, subsoluri, acoperisuri si nu numai

Daca vrei sa castigi timp si sa colaborezi direct cu cei mai buni de pe piata, ce bifeaza deja toate aspectele, tocmai i-ai gasit.

Este vorba de Hidroizolații-Terase, o companie cu o indelungata experienta pe piata, si cu o bogata expertiza in tot ceea ce inseamna lucrari de hidroizolatii terase: https://www.hidroizolații-terase.ro/, subsoluri, acoperisuri si nu numai. Echipa tine pasul cu inovatia, foloseste cele mai bune materiale si se bucura de recenzii pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *