„Culoare în farfurie – Pe drumul vinului”, o nouă producție autohtonă cu premiera pe TV Paprika, în octombrie

Noua emisiune, producție locală, prezentată de chef Radu Dumitrescu debutează pe TV Paprika pe 10 octombrie, de la ora 21:00. „Culoare în farfurie – Pe drumul vinului” explorează felul în care un vin bine ales poate îmbogăți și ridica experiența culinară.

Fiecare vin are un fel de mâncare cu care să se potrivească și fiecare fel de mâncare are un vin-pereche. Pe pământul românesc există nenumărate vinuri cu tradiție, fie că sunt albe aromate, rozé sau roșii ca sângele, iar cei care cultivă soiurile de struguri au multe povești de spus despre ele.

Chef Radu Dumitrescu revine la TV Paprika și-i ia pe telespectatori cu el pe drumul vinului! Pleacă din podgorii întinse, cu tradiție și ajunge până la cele de tip” boutique”, unde producția este mai mică, dar savoarea și aroma vinurilor trec din pahar direct în sufletul degustătorului. Radu promite – și se ține de promisiune – de a dezvălui pentru toți cei din fața micilor ecrane secretele cramelor românești, din Moldova și până-n Oltenia.

În fiecare episod are câte un invitat special, de la proprietari de podgorii și crame, la somelieri renumiți, care vor explica pe înțelesul tuturor cum se ține o podgorie de succes și care sunt secretele producției vinurilor de calitate.

Și, pentru că vinul își găsește perechea în feluri de mâncare delicioase, Chef Dumitrescu va găti în fiecare episod câte două rețete savuroase, pline de culoare în farfurie, care să „se mărite” perfect cu vinurile cramei în care se află, care să fie savurate în locurile pitorești din țară și care, desigur, vor fi pe gustul persoanelor care-l acompaniază.

Pe 10 octombrie, spectatorii care urmăresc primul episod vor putea participa la un concurs pe pagina de Facebook a postului TV Paprika (https://www.facebook.com/tvpaprikaromania).

Chef Radu Dumitrescu a mai prezentat două emisiuni pe TV Paprika: „Culoare în farfurie”, difuzată în 2020 și „Mai multă culoare în farfurie”, difuzată în 2021. El a fost în trecut director de bancă și a dus o existență sedentară pentru o vreme, dar și-a schimbat stilul de viață, mergând pe un lifestyle mai sănătos și echilibrat, dar și profesia, alegând să-și urmeze pasiunea pentru arta culinară. El este și proprietarul unui restaurant din București.

Nu ratați luna aceasta la TV Paprika, noua producție locală care vă va purta în locuri unde vinul este felul principal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *