Cu trotinetele electrice ajungi mai rapid la job si scapi de traficul aglomerat din marile orase

Traficul din ce in ce mai aglomerat din marile orase ne-a determinat sa gasim solutii alternative pentru clasica masina. In loc sa mergem pana la lucru cu masina personala, sa ne strecuram prin traficul infernal si sa ajungem si cu doua ore intarziere putem sa ne folosim de o trotineta electrica de la Monkey Board pentru a scapa de traficul de la orele de varf.

Trotinetele electrice sunt vehicule rapide, pot avea pana la 25 km/h sau mai mult, depinde de capacitatea motorului, se strecoara usor prin trafic, nu ai nevoie de permis de conducere pentru ele. Cu o trotineta electrica nu ai nevoie nici de benzina, este eco, trebuie doar sa o incarci, isi recupereaza singura energia cu ajutorul franelor speciale, este usoara si se poate lua la metrou sau in autobuze fara probleme.

Bateriile puternice si de capacitate mare iti asigura o autonomie de pana la 25 km sau chiar 40 km, se pot schimba usor la nevoie, intreaga structura a trotinetelor este foarte solida si rezista la socuri sau la schimbari de temperatura si umiditate.

Costurile de achizitie sau de intretinere sunt mici, e mai simplu sa iti cumperi trotinete electrice de la Monkey Board decat sa iti iei masina, nu au nevoie de intretinere speciala, se incarca rapid de fiecare data, in doua ore esti gata de plecare. Greutatea suportata este de pana la 100-120 kg, materialele din care e realizata trotineta o fac foarte usoara si simplu de manevrat oricand.

Nu conteaza pe ce fel de drum te afli, cu trotineta electrica parcurgi distante mari in cel mai placut mod, nu transpiri si nu ajungi obosit la locul de munca, esti mereu in control asupra vitezei de deplasare.

Trotinetele electrice moderne au sisteme de siguranta si frane puternice, motoarele sunt adaptate pentru a atinge viteze cat mai mari chiar si la greutati apropiate de limita maxima admisa de constructia lor. In functie de modelul ales pot exista si baterii suplimentare pentru viteze si mai bune si pentru autonomie mai mare la deplasare, motoarele au capacitati suficient de mari pentru a putea oferi vitezele dorite chiar si in modul Sport.

Odata urcat pe o trotineta electrica te vei acomoda imediat cu ea, o vei putea lua cu tine oriunde, chiar si in calatorii, te poti plimba in parcuri, in zone cu piste de bicicleta, chiar si acolo unde sunt pante, ea poate sa le faca fata fara nici cea mai mica problema.

In acest fel traficul haotic din toate orasele va fi doar o amintire, te vei putea duce oriunde doresti, chiar si la cumparaturi fara sa cheltuiesti nimic, ajungi mai repede unde ai treaba si stii ca poti incarca oricand trotineta electrica de la o priza banala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *