Credite de 2.000 de lei pentru persoane de orice varsta

Tot mai multe institutii seteaza limite de varsta pentru acordarea creditelor, pe langa un set de conditii aspre ce trebuie indeplinite. Astfel, odata cu incetarea din activitatea profesionala, pensionarii nu mai sunt considerati eligibili pentru a beneficia de serviciile lor bancare. La Smilecredit nu practicam astfel de criterii constrangatoare de acordare, pentru a nu discrimina pe baza varstei si a oferi tuturor sansa sa beneficieze de sprijinul nostru.

Astfel si pensionarii pot aplica aici pentru un credit, iar noi vom analiza solicitarea lor in cel mai scurt timp.

Care este protocolul de acordare al unui credit pentru pensionari?

Am simplificat pe cat posibil procesul de aplicare si de acordare a creditelor pentru pensionari si nu numai. Tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont pe site-ul nostru, completati datele solicitate, alegeti suma dorita si perioada de creditare. De aici noi ne vom ocupa de analiza cererii si va vom notifica in cel mai scurt timp cu privire la statusul acesteia.

Avantaje specifice Smilecredit

Timpul de procesare este scurt. Nu va mai fi nevoie sa asteptati zile intregi pana la momentul in care veti primi un raspuns cu privire la solicitarea facuta. Facem tot posibilul ca cererile sa fie analizate in aceeasi zi, atat timp cat sunt depuse in primele ore de program. In caz contrar, raspunsul va fi oferit cel tarziu a doua zi lucratoare.

Intrati in posesia banilor din confortul propriei locuinte. Cu Smilecredit nu va mai trebui sa faceti nenumarate drumuri pana la institutie si sa asteptati la cozi interminabile. Toate etapele, inclusiv virarea banilor in cont, se realizeaza exclusiv online, cu doar cateva click-uri.

Dumneavoastra stabiliti cat si pe ce perioada imprumutati. Am setat cateva puncte de reper standard dupa care sa va ghidati alegerea. Sumele disponibile se incadreaza intre 200 si 2.000 de lei, in timp ce perioada contractuala poate ajunge pana la maxim 24 de luni. 

Beneficiezi de dobanda 0, fara comisioane ascunse. Avantajele creditelor pentru pensionari se reflecta si in ceea ce priveste valoarea dobanzii. Aceasta reprezinta doar 1,1% din suma totala imprumutata si nu va putea suferi niciun fel de modificare odata ce ati semnat contractul. De asemenea, nu suntem adeptii comisioanelor de procesare sau administrare. Astfel ca nu va trebui sa achitati nimic in plus pe langa suma stabilita initial.

Aveti libertate totala de utilizare a banilor. Contrar tendintei generale, scopul in care intentionati sa utilizati banii nu va reprezenta criteriu in vederea acordarii creditului. Nu vor pune nicio intrebare in acest sens, deoarece ne dorim sa respectam intimitatea fiecarui client in parte si sa nu conturam un context care sa va limiteze libertatea decizionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *