Corturi evenimente: mobilitate si versatilitate

Corturile pentru evenimente se bucura de un real succes in ultima perioada. Numeroase cupluri aleg sa isi organizeze nunta in corturi evenimente, oameni de afaceri realizeaza adevarate conferinte in astfel de spatii, iar cei mici se bucura de cele mai frumoase aniversari.

Evenimentele in cort sunt atat de apreciate in special datorita mobilitatii crescute. Fiecare persoana poate alege locul unde va avea loc evenimentul important pe care urmeaza sa il organizeze. Foarte multe persoane viseaza ca nunta sa aiba loc intr-un cadru natural, precum malul unui lac sau la marginea unei paduri.

Cautarea unei sali de evenimente amplasate astfel este o misiune imposibila deseori. Astfel, viitori miri aleg sa isi implineasca visul pentru care au doar o incercare pe deplin. Corturile ofera o flexibilitate crescuta, fiind aduse si montate de o echipa profesionista exact acolo unde va doriti.

Aspectul cel mai relevant pentru ca ideile dumneavoastra sa devine si realitate este terenul. Pentru a putea avea parte de un eveniment in deplinatatea sensului, terenul nu trebuie sa fie accidentat. In acest caz, ar trebui sa interveniti asupra lui cu modificari ce s-ar putea sa fie destul de costisitoare.

Ce se poate organiza in corturi evenimente?

Nuntile in corturile special create evenimentelor festive sunt deja un fapt obisnuit pentru marea majoritate a persoanelor. Din ce in ce mai multi dintre noi am fost, cel putin o data, partasi la un astfel de eveniment desfasurat intr-un cort. Pe langa nunti, iata ce alte momente se pot desfasura in corturi evenimente:

  • Targuri si expozitii. Daca sunteti un producator de obiecte, articole vestimentare sau preparate culinare si va doriti sa iesiti in evidenta comunitatii, corturile sunt o varianta potrivita. Ferestrele transparente si peretii albi sunt caracteristicile principale ale design-ului deosebit pe care acest model de cort il are.
  • Spectacole. In cazul in care sunteti responsabil de organizarea unui eveniment pe plan local, cu siguranta veti avea nevoie de un astfel de cort. In cadrul spectacolelor sau al adunarilor sunt foarte folositoare pentru protectia invitatilor deoarece au dimensiuni foarte mari. 
  • Conferinte. Pentru acest tip de eveniment sunt recomandate corturile cu un design simplist si inaltimi mari. In aceste corturi se pot amplasa toate detaliile necesare pentru a realiza o conferinta de succes.

Pentru a beneficia de toate conditiile in corturile pentru evenimente, la cerere acestea se pot accesoriza cu diverse elemente. Podeaua acoperita cu mocheta, linoleum sau parchet, corpurile de iluminat si instalatiile de incalzire si racire sunt doar cateva dintre exemplele relevante in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *