Cine poate utiliza picturi pe numere?

Un concept relativ nou este acela de a picta cu ajutorul unor numere. Pentru cei mai putin talentati sau cu abilitati restranse in acest spectru al artei, piata a intervenit cu o idee de-a dreptul simplificatoare. Cei care doresc sa petreaca timp de calitate pictand, pot alege picturi pe numere, avand garantia unui rezultat final deosebit.

Seturile sunt extrem de usor de utilizat, astfel incat sunt destinate aproape tuturor categoriilor de persoane. Printre cei mai fascinati sunt, bineinteles copii. Pictura si coloratul sunt activitatile lor de baza, avand in vedere sentimentul de creativitate pe care il au atunci cand deseneaza. Nuantele vii ii bucura si ii atrag, astfel ca activitatea devine cu atat mai placuta.

Pentru a fi potrivite pentru copii, acestia trebuie sa aiba cel putin varsta de 3 ani. Bineinteles ca ei trebuie supravegheati pentru a nu inghiti niciunul dintre instrumente. Culorile sunt puternice si mai mult ca sigur se vor pata, dar asta nu reprezinta o problema deoarece se vor curata la fel de rapid.

Adultii aleg picturile pe numere ca activitate de relaxare. Dupa o saptamana incarcata la locul de munca, simtim deseori nevoia de a ne retrage pentru a petrece timp cu noi insine. Locurile cele mai potrivite pentru a desfasura astfel de activitati si pentru a ne reincarca bateriile sunt in natura. Luminisul unei paduri sau la marginea unui lac, intr-o zi insorita, poate fi cadoul pe care ni-l ofera natura pentru a ne bine-dispune.

O alta categorie de persoane pentru care poate reprezenta o activitate deosebita sunt varstnicii. Cluburile de pensionari desfasoara multiple ateliere de lucru in care acestia isi pot exersa si pastra tencitatea si atentia. Reprezinta si o forma perfecta de socializare pentru ca nu necesita in mod obligatoriu liniste sau o concentrare exclusiva in acest sens.

Modalitatea de utilizare a seturilor de picturi pe numere

Daca v-am starnit interesul cu privire la usurinta cu care se folosesc aceste seturi, aveti in continuare un ghid de utilizare. Asa cum am mentionat si anterior, simplitatea activitatii si iubirea pentru arta sunt cele care fac din picturi pe numere un nou trend.

  1. Alege locul potrivit. Desi am mentionat anterior doua locuri in natura unde poti merge sa pictezi, locul potrivit este acela pe care tu il simti. In special daca doresti sa desfasori aceasta activitate cu scop de recreere. Unii oameni se pot simti bine chiar in plina agitatie, astfel ca poti iesi pe balcon si se te bucuri de ziua ta.
  2. Ia-ti langa tine toate instrumentele. Kit-ul vine cu aproape toate elementele necesare pentru a picta, astfel ca nu vei avea nevoie de alte investitii. Panza, pensulele si culorile le vei regasi in set, iar ideal ar fi sa aduci langa tine toate cele necesare. Deplasarile multiple pentru a aduce noi obiecte te pot scoate din stare, te pot deconcentra, iar activitatea nu se va simti la fel de relaxanta precum te asteptai.
  3. Recipiente pentru pensoane. Pe langa elementele cu care vine kit-ul, ia cel putin un recipient cu apa in care poti clati pensoanele. Te va ajuta sa eviti erorile cauzate de combinarea culorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *