Ce trebuie sa stii inainte de achizitionarea unui dozator de apa?

dozator apa
dozator apa

In apa de la robinet exista urme de clor, metale si substante daunatoare pentru organism. Din acelasi motiv, aceasta are un gust neplacut. Totusi, nici cea imbuteliata nu este pastrata intotdeauna in conditii optime.

Chiar daca apa contine minerale si este potabila, sticlele de plastic atrag multe chimicale. De aceea, cel mai bine ar fi sa folosesti un dozator apa de la H2On. Acesta va elimina impuritatile si te va ajuta sa te bucuri de toate beneficiile ulterioare. Iata ce trebuie sa stii inainte de a face o astfel de achizitie!

Care sunt instructiunile de utilizare?

In general, un dozator nu necesita o echipa specializata pentru procesul de instalare. Astfel, aparatul nu trebuie decat sa fie cuplat la o priza de curent alternativ. Aceasta va avea contact de protectie si va fi conforma cu specificatiile de pe eticheta produsului. In multe cazuri, s-ar putea sa fie necesar sa astepti 48 de ore pana la prima utilizare.

Nu se va pune mai mult de un dozator de apa in aceeasi priza, iar cordonul de alimentare nu are voie sa atinga suprafete fierbinti! De asemenea, acesta nu trebuie sa stea intins, deoarece copiii ar putea ajunge la el. In cazul unei scurgeri, se va evita orice contact cu focul si se va aerisi incaperea timp de cateva minute. Spatiul in care va fi amplasat aparatul trebuie sa fie mereu inchis, deoarece acesta necesita un mediu cu temperatura constanta si umiditate scazuta.

Din ce componente este alcatuit un dozator apa?

In partea de sus a dozatorului se afla un bidon. Acesta are capacitatea de 19 litri si contine apa de izvor, care va fi pura in permanenta din punct de vedere microbiologic. Pentru a te asigura de calitatea acesteia, este recomandat sa o consumi in maximum 3 saptamani. Totodata, specialistii recomanda ca aparatul sa fie depozitat intr-un loc ferit de razele solare.

Pe langa bidon, exista inca doua indicatoare de functionare a apei. Apoi, mai sunt robinetele, care pot contine si o masura de siguranta pentru copii, impreuna cu un recipient de colectare pentru scurgeri. In partea de jos a unui dozator de apa se afla un fel de minifrigider cu pahare de unica folosinta. In spate, se poate gasi cu usurinta un buton verde si unul rosu. Acestea sunt intrerupatoare pentru apa calda si cea rece.

Ce sa faci daca apar probleme tehnice sau de functionare?

Aproape orice dozator este prevazut cu o siguranta termica. In felul acesta, se opreste cand ramane pornit fara apa si se previne procesul de supraincalzire. Pentru a te asigura ca totul e in regula, este recomandat sa astepti minimum 30 de minute pana la pornire. Pot aparea probleme si cu apa.

Daca aceasta nu este destul de rece sau fierbinte, cauza ar putea fi utilizarea in exces a dispozitivului. Fiecare dozator apa are o anumita capacitate care poate fi furnizata intr-o ora si aceasta nu trebuie depasita. Pe circuitul apei reci pot aparea si dopuri de gheata. Pentru a rezolva asta, opreste aparatul si asteapta minimum 4 ore inainte de reutilizare.

Cat de mare va fi aceasta investitie?

Un dozator costa in jur de 500 de Lei! Bidonul acestuia trebuie insa schimbat imediat dupa ce se termina. Pentru a economisi timp, apeleaza la o firma care ofera servicii de livrare apa la domiciliu! Comanda un dozator apa de pe site-ul H2On.ro si te poti bucura de aceste beneficii incepand de astazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *