Ce trebuie sa stii despre serviciile funerare?

In cele mai multe dintre cazuri persoanele care sunt puse in situatia de a organiza o inmormantare se simt destul de inconfortabil, mai ales daca nu au mai trecut printr-un astfel de moment neplacut. In aceste conditii, pentru familiile greu incercate cu siguranta cea mai indicata solutie este aceea de a opta pentru o firma de pompe funebre.

Referitor la firmele de acest gen trebuie precizat ca ele pot fi de diferite tipuri. Exista firme care presteaza doar anumite servicii, in timp ce alte firme vand produse (cruci, sicrie, etc.). in timp ce anumite firme se ocupa de tot ceea ce inseamna ceremonia de inmormantare traditionala.

Site-ul www.rainbowfuneraredorobantu.ro, va ofera servicii funerare non stop. Cu o vasta experienta si personal calificat pentru a va oferi cele mai bune servicii funerare complete, acestia activeaza atat pe plan local (Bucuresti / Ilfov), cat si la nivel international in cazul repatrierilor.

Acestia va ofera o gama larga de servicii funerare complete, inclusiv repatriere decedati din tari europene si America. Nu fac compromisuri in ceea ce priveste calitatea oferite, de aceea isi indruma eficient fiecare angajat pentru valorificarea la maximum a serviciilor pe care trebuie sa le execute fiecare. Au standarde ridicate si reusesc sa indeplineasca fiecare serviciu cu profesionalism, exigenta si responsabilitate. 

Firma va da posibilitatea de a alege dintr-o multime de pachete funerare potrivite pentru bugetul fiecaruia. Printre pachetele acestora putem mentiona:

  • Pachet funerar standard, in baza talonului de pensie
  • Pachet funerar mediu, in baza talonului de pensie
  • Pachet funerar spital
  • Pachet funerar premium
  • Pachet incinerare

Fiecare pachet specificat mai sus vine cu diverse specificatii in plus, precum diferite sicrie, serviciile funerare incluse si pachetul de slujba inmormantare.

Serviciile precum imbalsamarea si toaletarea sunt unele dintre cele mai importante pe care o firma le poate oferi. Doar personalul calificat are dreptul de a se atinge de corpul decedatului, respectand fiecare procedeu medical impus de lege. Trupul nu va incepe sa se deterioreze, fiind pastrat intr-o conditie buna mai mult timp.

Transportul este si el unul dintre cele mai importante servicii. O masina speciala va ajuta sa conduceti pe ultimul drum persoana draga. Astfel veti putea fi langa ea pana in momentul despartirii.

Documentele si declaratiile necesita foarte mult timp pentru a putea fi aprobate. O firma buna ofera aceste servicii pentru a va lua de pe umeri povara. Actele despre care se vorbeste sunt: certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere de la capela de la sanepid si dosarul pentru cererea ajutorului de deces.

Alegand serviciile rainbowfuneraredorobantu.ro, veti avea parte de profesionalism, totul fiind realizat foarte prompt si intr-un timp cat mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *