Ce tipuri de corpuri de iluminat LED sa folosesti in proiectele de design interior?

Esti designer de interior sau arhitect si iti doresti sa oferi clientilor tai case cu un ambient prietenos, care sa includa si echipamente moderne dar in acelasi timp ecologice? Atunci trebuie sa folosesti corpuri de iluminat cu LED care vor raspunde chiar si celor mai exigente cerinte. Specialistii de la Vtac Smart Home ne-au oferit cateva optiuni extrem de apreciate de consumatori.

  1. Benzi cu LED

Iluminatul cu benzi LED este considerat cel mai eficient, mai economic si mai modern mod de iluminare. Intr-adevar, benzile LED sunt extrem de versatile si pot fi integrate intr-o multitudine de proiecte de design interior pentru diferite spatii precum cluburi, baruri, terase, restaurante, hoteluri, spatii de birouri, spatii comerciale dar si spatii rezidentiale. Un aspect extrem de util este faptul ca exista si modele cu protectie la umiditate motiv pentru care ele pot completa si proiectele aferente spatiilor exterioare, pornind de la iluminatul arhitectural si mergand pana la iluminarea piscinei sau a terasei.

  1. Spoturi LED

Spoturile LED ofera intotdeauna o nota aparte tuturor tipurilor de amenajari interioare, indiferent ca sunt utilizate singure sau in asociere cu alte corpuri de iluminat. Ele sunt foarte versatile, putand fi amplasate aproape in orice loc. Designerii de interior le includ in proiecte fie ca si corp de iluminat principal, fie cu scopul de a sublinia anumite zone speciale cum ar fi intrarea intr-un spatiu de birouri sau zona de luat masa. Montajul si instalarea se fac rapid, ele putandu-se aplica intr-o multitudine de locuri: pe tavan, pe pereti sau chiar pe piele de mobiler. Vitrinele cu spoturi LED, de exemplu, sunt extrem de apreciate de clienti datorita faptului ca ofera posibilitatea de a pune in valoare diferite obiecte de arta sau cu design special.

Posibilitatea de a folosi variatoare de instensitate, eficienta energetica si flexibilitatea ii determna pe specialisti sa le considere o optiune de top in design deoarece ele ofera arhitectilor si designerilor posibilitatea de a contura un spatiu placut, confortabil si primitor.

Spoturile LED au un aspect modern si elegant, fiind disponibile in variante diferite de putere si forme. Temperaturile de culoare disponibile sunt si ele diferite: alb rece, alb cald, alb natural sau in combinatie. Multe modele beneficiaza de protectie la umiditate si praf.

  1. Lampadare LED

O solutie practica de iluminat la care apeleaza designerii de interior si arhitectii este reprezentata de lampadarele LED. Indiferent de stilul de design – modern, minimalist sau clasic – ele se integreaza perfect in schitele acestora. In contextul in care spatiul nu este foarte generos, un lampadar LED va indeplini un dublu rol, asigurand atat iluminatul general, lumina fiind directionabila cat si indeplinind un rol decorativ. De exemplu, intr-un living, acesta poate fi amplansat langa un fotoliu, realizand o atmosfera perfecta pentru a citi sau chiar intr-un colt, iluminand o piesa de arta de pe perete. Se integreaza perfect si in dormitoarele matrimoniale sau ale copiilor, avantajul lor fiind acela ca sunt usoare, versatile si contureaza o atmosfera relaxanta in intreaga incapere.

In plus, datorita tehnologiei moderne cu LED ca asigura o perioada lunga de functionare, fara a fi nevoie de o mentenanta speciala si capacitatii de a oferi un iluminat functional ce corespunde standarelor curente, lampadarele LED sunt integrate, in mod curent, in sistemele de iluminat ale hotelurilor, restaurantelor, birourilor, spatiile office si comerciale.

Cel mai mare showroom Vtacsmarthome din Bucuresti va asteapta, punandu-va la dispozitie atat aceste produse cat o gama varianta de corpuri de iluminat cu LED. Daca doriti sa aflati mai multe despre partenerul oficial V-TAC LED in Romania, fie ca doriti sa deveniti distribuitor sau doar sa le includeti in proiectele speciale de design interior puteți afla mai multe despre acestia accesand pagina https://vtacsmarthome.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *