Ce semnificație au bijuteriile și ce îți poartă noroc?

Nu este un lucru necunoscut faptul că bijuteriile sunt mai mult decât niște obiecte pe care le purtăm doar pentru frumusețe și aparență.

Ele își au originea din strămoși și probabil reprezintă mai multe lucruri decât ne-am fi așteptat.

În funcție de obiectul reprezentat, fiecare bijuterie are semnificația ei: înțelepciune, vigilență, călăuzirea, noroc, putere, onoare, armonie, loialitate, protecție și așa mai departe.

Astăzi îți voi spune câte ceva despre bijuteriile cu semnificație norocoasă și care sunt acestea.

Bijuterii cu semnificație norocoasă

Ele au puterea de a ne ține conectați dorințelor și aspirațiilor noastre, de a ne aduce acele vibrații pozitive de care avem nevoie în fiecare zi. 

Talismanele, amuletele și bijuteriile norocoase au fost purtate în acest scop înca din cele mai vechi timpuri. 

În zilele noastre, ele nu au devenit mai puțin importante. 

Ne place să fim înconjurați de simboluri aducătoare de noroc și puțini sunt cei care le consideră nesemnificative. 

Indiferent de forma pe care o îmbracă: amulete, talismane, pandantive personalizate, bijuterii, obiecte decorative, simbolurile cu rol protector sporesc încrederea în forțele proprii și transmit energie pozitiva.

Pentru că ne place să le avem mereu aproape, personalizarea unei bijuterii din argint cu un simbol norocos pe care să o purtam zi de zi ramane varianta ideală. 

Cele mai populare bijuterii ce îți poartă noroc

Trifoiul cu patru foi– Cele 4 frunze ale trifoiului cu patru foi simbolizează faima, bogăția, dragostea și sănătatea. 

Se spune că cei care îl au mereu asupra lor nu pot fi atinși de rău. Este simbolul ideal, fiind aducător de noroc pe toate planurile. Simte-te norocoasă în fiecare zi și poarta o bratara unicat sau daruieste unei persoane care are nevoie de ea!

Potcoava- Este una dintre cele mai populare și cunoscute bijuterii ca aducătoare de noroc în ziua de astăzi.

Iar povestea ei datează de secole și se spune în folclor că în perioada Erei Glaciare erau niște goblini malefici care provocau nenorociri. Ca să îi țină departe oamenii își agățau potcoave deasupra ușilor.

Yin și Yang– Cel mai popular simbol al religiei taoiste și un talisman extrem de răspândit în întreaga lume, Yin și Yang simbolizează echilibrul spre care tindem cu toții. 

Purtarea unei bijuterii gravate cu Yin și Yang poate arăta faptul că trăiești sau că-ți dorești să trăiești o viață echilibrată, fără a oscila spre extreme.

Infinitul sau inima infinitului– Așa cum îi spune și numele, simbolul infinitului este asociat cu puterea de a merge mai departe, la nesfârșit. 

Acesta mai poate semnifica perfecțiunea, echilibrul, armonia, legătura dintre cer și pământ, oportunitățile infinite. Bijuteriile cu charm infinit sau gravate cu semnul infinitului sunt extrem de apreciate, mai ales datorită semnificațiilor sale deosebite.

Numărul 7– Sunt foarte multe numere pe care oamenii le consideră norocoasă, dar 7 pare să le întreacă pe toate.

Acest număr se regăsește de mai multe ori în Biblie, iar în cultura chineză este crezut de asemenea că numărul 7 este aducător de noroc în relații.

Acestea sunt 5 dintre cele mai cunoscute și răspândite simboluri de pe bijuterii care reprezintă și sunt cunoscute ca fiind aducătoare de noroc.

Ele pot fi folosite ca orice altă bijuterie pentru a-ți scoate în evidență personalitatea și a-ți aduce o fărâmă de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *