Ce poți purta iarna în locul blugilor?

A sosit toamna, iar cu aceasta sezonul rece nu este prea departe. Vremea se răcește, oamenii începând să arate din ce în ce mai asemănător pe stradă.

Dacă pe perioada verii blugii nu făceau parte din outfiturile tale zilnice, acum cel mai probabil te vei baza pe ei pentru a-ți face treaba în timpul zilei.

Însă nu trebuie să fie așa, înțeleg că pentru multe persoane anotimpurile reci nu sunt favoritele lor, însă asta nu trebuie să te mai oprească din a arăta bine chiar și iarna. 

La fel ca vara, și iarna te poți ocupa de garderoba ta astfel încât să arăți mai bine și mai diferit față de restul persoanelor din jurul tău.

Iar unul dintre cele mai comune articole vestimentare din garderoba oricărei persoane este perechea de blugi.

Chiar dacă în ultimul timp și aceste perechi de blugi au devenit din ce în ce mai diferite esența lor aceeași rămâne, o pereche de pantaloni realizată din denim. Iar asta ridică problema diferențierii. Eu cred că zilnic 90% din persoanele de pe stradă poartă un fel de pereche de blugi.

Iar a-2 a problemă, stilizarea. Există atât de multe outfituri fără blugi ce arată fabulos și nu trebuie să îți petreci prea mult timp dimineața în fața oglinzii.

Dacă vrei să arăți bine pe perioada anotimpurilor răcoroase trebuie să adresezi într-o măsură aceste problema, una dintre cele mai bune metode fiind înlocuirea blugilor cu un altfel de pantalon.

O schimbare cam drastică, așa-i? Ei bine, am pregătit pentru tine câteva opțiuni din care poți alege și vei vedea că poate folosești unele din ele deja.

Să-i dăm drumul:

  1. Pantaloni de trening

Poate suna ciudat, cum să porți pantaloni de trening la birou, de exemplu. Însă nu trebuie să fie așa.

Din punctul meu de vedere, modul în care alege outfiturile pentru o anumită zi au legătură cu timpul de activitate din acea zi. Astfel nu trebuie să porți pantaloni de trening când te duci la muncă.

Dar poți ține minte această opțiune, iar atunci când se ivește oportunitatea o poți pune în aplicare. 

Și apropo, chiar dacă se numesc pantaloni de “trening” pot fi purtați și casual, deci nu te limita.

  1. Pantaloni cargo

În ultimul timp acest model de pantaloni a început să prindă din ce în ce mai mult avânt și în România și pe bună dreptate.

Pantalonii cargo sunt o alegere foarte bună în locul blugilor, mai ales în anotimpuri precum toamna și primăvara, când dimineața îngheață pietrele de frig ce este, iar după-amiaza mai că poți prinde un bronz.

Dacă alegi o pereche mai groasă și din bumbac o poți folosii chiar și iarna. 

Iar când vine vorba de asortare cel mai bine mergi cu o singură culoare de jos până sus, cu mici accente pe ici pe colo (asta cel puțin la început). După ce înțelegi stilul poți schimba culorile și accesoriile vestimentare între ele.

  1. Pantaloni în carouri

Mai devreme spuneam că nu poți înlocui blugii cu pantalonii de trening când trebuie să mergi la serviciu, însă pentru tine am pregătit această categorie.

Pantalonii în carouri sunt perfecți mai ales pentru împrejurările care necesită o îmbrăcăminte mai formală.

Însă nu trebuie să te limitezi aici, merg foarte bine purtați și casual atunci când ieși în oraș sau te întâlnești cu prietenii.

Acestea au fost 3 tipuri de pantaloni care îți pot înlocui cu ușurință perechile de blugi din garderobă. Dacă alegi să urmezi câteva sfaturi din acest articol trebuie să înțelegi că aplicând ce am spus mai sus îți poți deschide orizonturile către noi oportunități.

Vei ajunge să înțelegi cum poți asorta anumite costumații pentru a te asigura că în ziua respectivă vei arăta mai bine și mai diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *