Ce model de guler te avantajează și ce modele îți propunem cu un cod reducere answear?

Ai nevoie de sfaturi de modă pentru că nu știi ce tip de guler să alegi în funcție de dimensiunea pieptului, silueta și tipul de corp? Urmărește sfaturile noastre pentru look-ul de perfect și pentru a alege tipul potrivit de guler pentru ținuta ta, de luat în considerare alături de un cod promoțional answear!

Gulerul este o parte foarte importantă a unei haine chiar dacă nu este întotdeauna luată în considerare. Într-adevăr, va încadra gâtul, dar și fața și determină și stilul. De aceea ar trebui ales astfel încât să se adapteze la silueta fiecărei persoane pentru a-i evidenția punctele forțe.

Care sunt tipurile de gulere specifice vestimentației feminine?

Pentru îmbrăcăminte sunt disponibile mai multe tipuri de gulere. Cu toate acestea, în general, acestea sunt clasificate în următoarele categorii principale: gulere drepte, dar și gulere plate și gulere răsucite.

Gulerele plate

Un guler plat nu ajunge până la gât, ci se întinde plat pe umeri și în jurul decolteului. Nici nu are suport de guler și poate veni într-o varietate de dimensiuni și forme. Acest tip de guler se găsește cel mai adesea pe îmbrăcămintea copiilor sau chiar pe corsete. În contextul acestui tip, găsim:

Gulerul cămășii care are un suport care este întors în jos de-a lungul unei linii înalte de pliere în spate și în față prevăzut cu capete rotunjite sau ascuțite;

Gulerul croit care este foarte larg cu rever. Se folosește pentru paltoane sau jachete, precum și pentru bluze.

Gulerele răsucite

Acest tip de guler se ridică puțin mai sus decât gâtul pentru a cădea înapoi pe exterior. De asemenea, partea care urcă pe gât poate fi mai lată pe spate sau chiar peste tot. În ceea ce privește acest tip de guler, este mai puțin înalt și este potrivit pentru bluze pentru anotimul rece, dar și pentru jachete și paltoane.

Ce guler să alegi în funcție de silueta ta

Alegerea unei bluze cu un guler care să-ți avantajeze silueta drăguță este importantă, este un detaliu de luat în considerare și pentru asta, câteva sfaturi sunt foarte utile, de aplicat atunci când faci cumpărături online, utilizând un cod reducere answear ro:

Gulerul rotund este aliatul sânilor mici, dezvăluind doar gâtul, permițând evidențierea fină a bustului;

Gulerul pătrat este ideal pentru sânii mari eliberând partea superioară a corpului și luminând silueta;

Decolteul în V îmbracă perfect sânii generoși;

Decolteul căzut și larg este potrivit pentru sânii mici cărora le va crește vizual volumul;

Gulerul de cămașă se potrivește tuturor siluetelor;

Gulerul Peter Pan merge la siluete cu forme, dar și zvelte. Este mai potrivit pentru femeile sub 30 de ani;

Decolteul adânc se potrivește tuturor tipurilor de corp cu un gât lung. Pentru persoanele cu forma feței rotundă și cu un gât gros, este mai bine să aleagă un decolteu mai puțin adânc, liber, căzut.

Alegerea gulerului sau a decolteului trebuie făcută în funcție de diferite criterii: mărimea pieptului, forma feței, silueta și de asemenea în funcție de stilul dorit pentru a se potrivi ținutei. Nu-l neglija și nu uita să-l alegi cum trebuie, cu un cod reducere answear drept bonus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *