Ce haine de sală să alegi pentru o mobilitate bună şi aspect hot!

Iubești să mergi la sală și să faci diferite activități sportive, însă îți place să fii fashion şi să arăți bine în același timp? Ai putea crede că este foarte ușor să îți alegi haine de sală. Un trening, niște adidași și cam atât… însă lucrurile nu stau deloc așa. Mai ales dacă ești o fashionistă înrăită.

Sunt câteva lucruri de care, dacă ții cont, poți arăta superb la sală. În același, timp vei avea o senzație de bine și o mobilitate sporită în sala de fitness sau atunci când faci orice alte activități fizice.

Cum îți alegi haine de sală potrivite?

haine de sală

Seturile Fitness te vor face să arăți wow. Îți vor da un aspect sexy, iar cele potrivite și calitative îți vor modela foarte bine corpul. Acestea te ajută să maschezi micile imperfecțiuni și pun accent pe punctele tale forte. Un exemplu în acest sens sunt superbele seturi fitness „Marble”, cu efect de push-up, pe care le găsești pe Unique Gym Wear.

  • Optează pentru articole vestimentare din materiale sintetice. În special în partea de sus. Tricourile și bustierele din materiale sintetice se usucă foarte repede, în comparație cu alte materiale. Alege articole care să aibă o croială potrivită de sport, care să-ți confere confortul și mobilitatea de care ai nevoie pentru a te mișca liber.
  • Nu îți alege tricouri/maiouri/bustiere mult prea strâmte. Chiar dacă optezi pentru unele mulate, acestea trebuie să-ți lase pielea să respire. Te poți uita peste bustierele noastre fitness, sunt confecționate din materiale confortabile, sigure, care-ți lasă pielea să respire și nu rețin umiditatea.
  • Nu îți alege pantaloni care să fie prea largi. Fie că vorbim despre pantaloni de sport scurți sau lungi, niște pantaloni prea largi te-ar putea face să te simți inconfortabil. De asemenea, pantalonii largi nu sunt nici cea mai sigură variantă. Atunci când alergi pe bandă, sau faci diferite exerciții la aparate, te pot împiedica/agăța etc. Cei mai potriviți sunt colanții de fitness. Sunt mulați, se așează perfect pe corp și ești și în siguranță, deoarece nu există șanse să te agăți, să te împiedici sau alte accidente de acest fel.
  • Alege-ți cu grijă încălțările. Încălțările potrivite pot face minuni pentru antrenamentele tale. Alege-ți o pereche de încălțări sport cu talpă din spumă, care să fie făcute din plasă. Încălțările de acest tip îți vor lăsa picioarele să respire, lucru esențial atunci când faci sport. Nu-ți cumpăra niciodată o pereche de încălțări incomode, cu speranța că “se vor lăsa în timp”. În cele mai multe cazuri, nu se întâmplă asta. Îți trebuie niște încălțări cât mai comode și mai ușoare.
  • Alege haine care îți vin perfect și care sunt de calitate. Pentru a te simți bine este esențial să porți haine de sală pe măsura ta atunci când faci sport. De altfel, alege mereu hainele făcute din materiale de calitate. Te vor face să te simți întotdeauna mai bine și mai confortabil.

Ținând cont de aceste sfaturi, mersul la sală va deveni o adevărată plăcere. Mai ales că vei putea fi exact așa cum ești, o iubitoare de fashion. Foarte multe femei consideră că atunci când fac sport nu este necesar să se aranjeze sau să arate bine, de aceea nu fac demersuri în ceea ce privește ținuta și aleg haine de sală nepotrivite.

O adevărată fashionistă știe că mersul la sală presupune doar un alt fel de modă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *