Ce este mobilierul modular si care sunt beneficiile lui

Piesele de mobilier pe care le alegi iti definesc spatiul. Acestea au capacitate de a-l valorifica si amenaja intr-un stil pe placul tau. Se impune ca mobilierul sa fie adaptat dimensiunilor spatiului tau si sa raspunda eficient nevoilor din fiecare incapere. In acest scop, a fost creat mobilierul modular, al carui design se potriveste perfect cu stilul de viata si locuintele contemporane.

Mobilierul modular este creat special pentru a raspunde tuturor nevoilor din incapere. De exemplu, un sistem de bucatarie modular iti ofera spatiu pentru depozitarea organizata a tuturor elementelor necesare in bucatarie, un spatiu pentru gatit, pentru servirea mesei sau pentru chiuveta.

Beneficiile mobilierului modular

Iata cu ce piese de mobilier modular iti poti amenaja casa:

  • Dulapuri modulare– cuburi de mobilier extrem de versatile, care pot fi suprapuse sau dispersate intr- o camera dupa bunul plac si propriile idei. Acestea sunt cele mai reprezentative piese de mobilier modular, foarte utile si simpatice, capabile sa recreeze orice spatiu si sa se incadreze in orice incapere moderna: de la camere de zi pana la camera copilului. Poti miza si pe efectul stilistic, pe care o anumita aranjare a corpurilor modulare de mobilier o poate oferi unui anumit spatiu. Creeaza iluzia unui spatiu generos, construind pe verticala. Nu te teme sa instalezi corpuri de mobila inaltate pana la tavan, in bucatarie sau in dormitor, atata timp cat lemnul este de culoare deschisa.
  • Coltare si canapele modularepiese de mobilier de baza care, prin versatilitatea pieselor, pot fi recompuse, restructurate, reasezate, separat sau impreuna.
  • Scaune in sistem modularse imbina minunat in tot felul de designuri, pentru a crea un fel de bancute sau pot fi utilizate ca piese separate. Desi sunt piese simple, au efect in plan vizual si schimba complet orice incapere, mai ales o locuinta in stil minimalist.
  • Rafturi modularesunt create in general din lemn natur, simplu, sau din pal in culori neutre. Poti sa le pui pe pereti pur si simplu pentru decor, cu obiecte sau decoratiuni plasate pe ele sau le poti utiliza si cu scopuri mai practice: pentru carti sau obiecte utile care au un design aparte. Le poti folosi in camera copilului pentru a-i personaliza mobila sau in dormitor pentru a eficientiza spatiul de depozitare si mai ales in bucatarie pentru o organizare inteligenta a spatiului.
  • Biblioteci modularecare valorifica spatiul pe verticala si care pot ascunde adevarate comori. Aceste biblioteci modulare sunt concepute in functie de nevoile si cerintele noastre actuale.

Simpla si rafinata, dar extrem de versatila, mobila modulara poate fi retransformata asemenea unor piese de LEGO, in noi piese de decor sau mobilier practic, de baza.

Acest tip de mobilier poate tine pasul cu imaginatia si ideile tale de casa noua sau spatiu vechi reinventat.

In cazul in care iti doresti un spatiu mobilat cu eficienta si usor de reconfigurat, mobilierul modular reprezinta o alegere cu care nu vei da gres.

Te invit sa explorezi site-ul celor de la https://roberto-cristiano.ro/ , cu speranta ca vei gasi ceva perfect pentru tine si nevoile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *