Carnea Premium Angus, direct de la producător

Într-o zonă cu istorie gastronomică bogată, printr-un proces de obținere pe deplin controlat, cu trasabilitate completă, ia naștere un produs 100% natural, sănătos și gustos. Oricine a gustat vreodată steak-ul sau burgerul din carne de vită Angus, va fi mereu fidel acestuia.  

Aproape de Sibiu, pe valea Hârtibaciului este produsă carnea de vită Premium Angus care ajunge în toate colțurile tării prin extinsa rețea de restaurante care au inclus această carne în meniuri dar și prin magazinul online www.premiumangus.ro. Indiferent dacă vorbim de celebrele steak-uri sau de mâncăruri tradiționale cu ingrediente de calitate, românii pot alcătui un meniu sănătos și gustos, construit mai degrabă de calitate, decât pe cantitate,  cu carne de vită premium, produsă local.

Neegalat gustul și frăgezimea cărnii de vită Premium Angus este un rezultat al geneticii excepționale, a îngrijirii meticuloase și a hrănirii și finisării corecte, cu siloz de iarbă și furaje naturale, culminând cu procesul de maturare al cărnii. Sistemul de producție al Karpaten Meat cuprinde toate etapele, de la producția vițeilor, la creștere, îngrășare și până la prelucrarea specializată a cărnii de vită. Aproape toată genetica Angus existentă în prezent în România a fost achiziționată de la grupul de firme Karpaten Meat, compania contribuind astfel la dezvoltarea fermelor Angus cu genetică valoroasă din România.

Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, Karpaten Premium Angus dorește să contribuie la crearea unei culturi gastronomice a cărnii de vită în România. Așa a luat naștere magazinul online www.premiumangus.ro (primul magazin online din România care comercializează carne de vită Angus), pentru a facilita accesul consumatorilor la produsul local, 100% natural, obținut printr-un proces pe deplin controlat și cu trasabilitate completă.

Shop-ul online cuprinde peste 15 pachete predefinite de carne, construite în funcție de modul de gătire a pieselor incluse. Pentru a veni în sprijinul consumatorilor, site-ul cuprinde recomandări de gătire a cărnii de vită, sfaturi de preparare, garnisire, sosuri și accesorii potrivite pentru carnea de vită Angus. Magazinul oferă periodic și diverse facilități pentru vizitatori și posibilitatea de a se abona la newsletter-ul săptămânal.

Carnea de vită Premium Angus va fi ingredientul principal al evenimentului Romanian Beef Master 2022, care va avea loc în 2-3 august 2022, la Complex Arena, Moara Vlăsiei. Zeci de echipe de bucătari se vor întrece în prepararea cărnii de vită într-un concurs cu public, vor avea loc seminarii și discuții deschise despre tehnici de prepararea cărnii de vită, degustări, chiar și o tombolă.

Produsele Karpaten Premium Angus sunt apreciate local și internațional, de specialiști în domeniu dar și de consumatori casnici. Prin acestea, sectorului gastronomic românesc este reprezentat cu mândrie la nivel internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *