Care sunt principalele criterii de care trebuie să ţii cont atunci când alegi un inel de logodnă?

Logodna este un pas foarte important pentru orice viaţă de cuplu. Dacă partenerii se iubesc şi reuşesc să construiască planuri de viitor, atunci căsătoria este una dintre variantele prin care cei doi îşi încep o nouă viaţă împreună. Inelul de logodnă este un simbol pentru momentul deciziei de a forma un cuplu durabil, un element care pune în valoare iubirea oferită. Pentru a alege modelul dorit este important să vezi o gamă largă de inele pentru logodnă pentru a lua decizia corectă. Iată care sunt principalele criterii de care trebuie să ţii cont atunci când alegi inelul de logodnă pentru iubita ta:

Mărimea inelului este foarte importantă

Este foarte important să ştii cum alegi marimea la inele. Vei descoperi pe site un tabel care îţi explică tot ce ai nevoie să ştii pentru a putea să cumperi un inel potrivit, care să fie corect măsurat. Poţi verifica mărimea disponibilă după ce ai ales modelul care te atrage şi care este perfect pentru femeia pe care o iubeşti.

Alege să foloseşti indiciile pe care ea ţi le dă în timp sau pe care le observi la bijuteriile pe care deja le poartă

Dacă nu ştii care este modelul potrivit pentru partenera ta, atunci poţi să acorzi atenţie micilor detalii pe care ea ţi le-a dăruit în timp. Astfel, vei putea să te bucuri de mici detalii care te vor ajuta să iei deciziile corecte. Un exemplu de acest tip poate să fie stilul clasic sau cel modern. Dacă alege să poarte un stil clasic, o să aibă inele cu detalii mai multe, cu pietre semipreţioase şi cu simetrie în construcţie. Dacă alege un stil modern, atunci o ssă aibă modele foarte simple, cu forme geometrice şi clare. De obice nu sunt foarte multe detalii sau elemente adăugate. Ţine cont de ceea ce observi şi caută un inel care să se încadreze într-o categorie de acest gen.

Stilul inelului este foarte important

Stilul inelului este strict influenţat de felul de a fi al persoanei. Astfel, poţi să cumperi un inel masiv dacă este vorba despre o persoană creativă, care adoră bijuteriile de acest fel. Dacă alegi un inel fin şi delicat, el poate să fie purtat de către o persoană foarte feminină şi rafinată, care se exprimă în acest mod.

Alege aurul galben, roz sau alb

Un alt criteriu de care poţi ţine cont este metalul din care este realizat inelul. Ai de ales dintre aurul galben, aurul roz sau cel alb. De asemenea, poti oricând să doreşti un inel care are o combinaţie de culori. Astfel, poţi cumpăra un inel din aur alb şi galben, care să aibă sau nu pietre preţioase.

Un criteriu important este cel legat de alegerea pietrei pe care o cumperi

Piatra pe care o cumperi este un criteriu important în ceea ce priveşte construcţia inelului de logodnă. Astfel, cele mai cunoscute pietre pentru un astfel de inel, sunt diamantele. Dar poţi să alegi un inel cu safir sau rubin, ori alte pietre preţioase , semipreţioase sau decorative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *