Care sunt afacerile care au nevoie de articole promotionale?

Articolele promotionale nu sunt doar pentru politicienii care vor sa fie alesi si sa faca o impresie buna. Fie ca ai o companie mare, medie sau mica, poti folosi articolele promotionale pentru a-ti creste afacerea, a atrage clienti noi si a depasi concurenta. Iar partea cea mai buna este ca sunt foarte eficiente! Cel putin asta reiese din anumite studii.

Articolele promotionale sunt diverse obiecte oferite oamenilor de catre companii. Au scopul de a promova un eveniment, un produs/serviciu, de a imbunatati relatia cu actualii clienti si a genera noi clienti. De la pixuri, ghiozdane, caiete, stick-uri USB si cani de cafea, poti alege produsele care se potrivesc clientilor tai pentru a-ti maximiza rezultatele!

Sunt aceste articole promotionale bune pentru afacerea ta? Care sunt avantajele lor si cum te pot ajuta mai exact? Ei bine, despre asta o sa discutam astazi!

Pot folosi articole promotionale pentru afacerea mea?

Indiferent de produsele sau serviciile pe care le oferi, poti folosi articole promotionale pentru a creste pe piata. Desi sunt folosite in anumite domenii mai mult decat in altele, tipul afacerii nu pare a fi o problema. Fie domeniul sanatatii, imobiliare, domeniul financiar sau organizatii non profit, articolele promotionale ofera o serie de avantaje.

Singurul lucru care indica daca poti folosi sau nu articolele promotionale este identitatea vizuala a companiei tale. Oferi aceste produse pentru ca oamenii sa se familiarizeze cu brandul tau. Astfel, cand vor sa cumpere produse sau servicii, isi vor aduce aminte de afacerea ta si vor apela la tine. Daca nu ai cel putin un logo pe articolele promotionale, totul e in zadar. Vrei sa iti cresti afacerea, nu sa faci 1000 de oameni mai bogati cu un stick USB si o geanta.

O identitate vizuala buna presupune mai multe aspecte. De la culorile si imaginile alese pana la design si logo, acestea au un impact major asupra clientilor. Iar cand vine vorba de articole promotionale precum carti de vizita, pliante sau brosuri, identitatea vizuala determina daca oamenii le citesc sau nu. Si cu siguranta vrei ca oamenii sa le citeasca si sa devina clienti noi, nu sa le arunce la gunoi.

Daca afacerea sau compania ta nu are inca o identitate vizuala bine stabilita, e timpul sa investesti intr-una. Nu doar ca o vei folosi peste tot, fie online sau nu, dar e o investitie facuta o singura data.

Dupa ce ai creat o identitate vizuala buna a brandului tau, te poti axa pe articolele promotionale.

De ce sa folosesti articolele promotionale pentru afacerea ta

Ca antreprenor, ai o multime de motive sa apelezi la ajutorul in promovare pe care ti-l pot oferi articolele promotionale. Dintre acestea, am ales sa discutam mai in detaliu despre urmatoarele beneficii:

  • Cresc expunerea afacerii tale

In mediul online, reclamele trebuie sa fie foarte bune pentru a ramane in mintea oamenilor. Produsele promotionale in schimb sunt alta poveste. Daca oferi cani de cafea cu logo-ul tau, sunt sanse mari ca sa fie folosite zilnic. Astfel, persoanele care folosesc canile si persoanele din jurul lor au expunere zilnica la brandul tau.

Afisele, de asemenea, iti pot oferi o expunere mare. Daca pui afise in locuri precum gari sau centre comerciale, ai sanse ca sa fie vazute 24/24 de cineva.

  • Genereaza clienti noi si mentine relatia cu cei vechi

Cu cat oamenii se gandesc mai mult la un lucru, cu atat sunt mai familiarizati cu el. Daca brandul tau ramane in mintea oamenilor, acestia pot deveni clienti noi mai usor. Astfel sunt sanse mari ca persoanele expuse produselor promotionale (cana de cafea) sa devina clienti.

Dar nu trebuie sa uiti de actualii clienti! Un simplu produs promotional oferit cadou cand acestia achizitioneaza produse sau servicii iti va intari relatia cu ei. In loc sa se gandeasca la alta companie, acestia vor ramane alaturi de compania ta. Pana la urma, succesul unei afaceri sta in fidelitatea clientilor.

  • Sunt foarte eficiente

In Romania, costul pentru afisarea unui produs promotional poate ajunge la doar 0,005 bani. Nu doar ca sunt ieftine, dar ofera si longevitate expunerii! Astfel, oricare ar fi bugetul tau, poti apela la articolele promotionale pentru a-ti creste afacerea.

Deci, daca te-ai gandit sa folosesti articole promotionale pentru afacerea ta dar nu stiai daca merita sau nu, acum ai aflat. Singurul lucru ca iti ramane de facut e sa achizitionezi produsele, sa le imparti oamenilor si sa te bucuri de cresterea vanzarilor si a popularitatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *