Camerele de supraveghere de la Comenzi.ro – un must-have pentru orice casa

Camerele de supraveghere in trecut erau destinate doar pentru firme si spatii comerciale, pentru o securitate crescuta si dovezi in caz de furturi. Astazi acestea sunt disponibile pentru oricine si pot fi montate foarte usor in propria casa. Daca vrei sa fii mereu in siguranta si sa ai mereu acces vizual la perimetrul casei, poti opta pentru o camera de supraveghere.

Comenzi.ro este un magazin online care dispune de diferite articole pentru casa, bucatarie, pentru masina, jucarii pentru copii si multe altele. Printre aceste produse se afla si camerele de supraveghere atat pentru interior cat si pentru exterior. Avand in vedere ca rata criminalitatii a crescut, o masura de siguranta in plus este mereu bine-venita.

Supraveghere in orice moment al zilei

Camerele disponibile de la COMENZI.RO au preturi variate in functie de raza de actiune si de ce contine setul complet. Unele seturi sunt formate chiar si din opt camere de supraveghere, potrivite pentru curtile mai mari, in care fiecare unghi sa fie acoperit. Pentru cei care nu au de supravegheat o suprafata atat de mare, pot opta pentru seturile mai mici de doua sau mai multe camere.

Acestea sunt potrivite pentru orice casa. Sunt predispuse cu infrarosu, care permite imaginilor sa ruleze si in timpul noptii. Majoritatea stocheaza imaginile pe un hard disk, care dupa o anumita perioada de timp sunt sterse, pentru a nu ramane fara spatiu.

Aceste camere sunt o varianta potrivita, deoarece poti vedea in timp real ce se intampla acasa la tine, chiar daca esti in concediu sau la munca. Atunci cand esti plecat de acasa poti vedea oricand daca cineva iti incalca proprietatea si poti suna un vecin sa vada care este problema.

Instalarea camerelor de filmat

Inainte de a comanda camerele este nevoie sa masori distanta dintre camere si suprafata pe care ai nevoie sa o acoperi. Acest lucru este necesar pentru a sti cati metri de cablu sa comanzi. Daca vrei totusi sa scapi de aceasta problema, exista si camerele wireless pentru care poti opta.

Seturile complete contin toate cele necesare si nu sunt greu de montat. O simpla plasare de comanda poate creste semnificativ gradul de securitate de acasa. Camerele pot surprinde si momente inedite pe care altfel nu ai putea sa le vezi, ca un avantaj extra.

Poti urmari pe camere ce face cainele tau cand e singur in casa, chiar atunci cand esti la serviciu. Acesta ar putea sa te surprinda cu nazbatiile pe care la face, dar sa te si amuze in acelasi timp. Sunt elemente utile pentru orice casa si le poti comanda si tu de pe site-ul comenzi.ro.

Contact:

031-0050198

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *