Cabina de duș din sticlă, cea mai bună soluție pentru o baie actuală

Un mod simplu și eficient de a schimba aspectul unei băi este acela de a adăuga o cabină sau a schimba ușile din zona de duș.

Crede-mă pe cuvânt, este un mic truc ce va schimba aspectul întregului spațiu al băii tale, indiferent că este vorba de una mare sau mică. Un duș amplasat într-o cabină de sticlă va oferi băii un design modern și elegant. Pe lângă aspect, se va reduce și fenomenul neplăcut al răspândirii apei în întreaga baie. Deci va fi mai simplu de curățat!

Scapă de perdeaua de plastic din baie. Montează-ți o cabină din sticlă!

Dacă vrei ca să îți  remodelezi baia, acum este un moment excelent pentru a lua în considerare instalarea unei cabine de duș din sticlă. Glas Expert te poate ajuta în demersul tău cu produse excelente de acest gen!

Dacă baia ta este încă echipată cu o cadă standard și o perdea de duș din PVC, atunci ar trebui să îți iei inima în dinți și să faci marea trecere la o cabină de duș din sticlă, care poate oferi băii tale un aspect demn de 2020. În plus, aceste carcase din sticlă specială au beneficii de siguranță și sănătate net superioare, în comparație cu acele căzi de baie tradiționale cu perdele de duș ce nu se mai lasă duse de zeci de ani din casele românilor. 

Ce câștigi dacă îți montezi o cabină de duș din sticlă în baie?

1. Senzația vie de spațialitate 

O cabină de duș din sticlă nu taie vizual o baie mică pe jumătate, așa cum face o perdea și o cadă de duș opacă. Pur și simplu poate face baia să pară mai mare. În plus, dacă faimoasa ta cadă din fontă ocupă o mare parte din suprafața podelei într-o baie mică, o cabină de duș din sticlă poate elibera spațiul și aducând acolo un aer de confort, de relaxare, pe care nu-l poți avea într-o baie liliputană, unde abia te miști.

2. Accesibilitate sporită 

Persoanele de vârsta a treia, bolnavii care suferă de artrită sau alte dizabilități, au o mare frică în momentul când vor să facă baie într-o cadă tradițională. Nu e ușor să treci peste marginile ei ca să intri înăuntru. Se petrec multe accidente.

În schimb, o cabină din sticlă facilitează intrarea în duș pentru persoanele cu probleme de mobilitate sau dureri atroce, deoarece totul se petrece la nivelul podelei, nu trebuie să depășească nimic înalt. 

3. Mai ușor de igienizat

Perdele tradiționale de duș și împrejurimile sunt poroase, ceea ce le face terenuri perfecte pentru mucegaiuri periculoase care se dezvoltă de minune într-o baie umedă și aburită. 

Sticla unei cabine de duș, în schimb, este extrem de rezistentă la mucegai, deoarece este neporoasă.  Murdăria, microbii și bacteriile se acumulează mai puțin (aproape deloc) și nu se înmulțesc în cabina de duș, deoarece apa curentă elimină tot prin canalul de evacuare.

Nu vrei să renunți la cadă? Poți instala și o cadă separată în aceeași baie sau, dacă nu ai loc pentru ambele într-o baie mică, poți adăuga pur și simplu o ușă glisantă din sticlă la cada actuală pentru a înlocui măcar perdeaua de duș horror pe care o ai acum în dotare. 

Dar, ca recomandare: instalarea unui duș într-o baie mică este poate cea mai bună opțiune pe care o poți face, dacă nu există suficient spațiu în această cameră. 

4. Economii la apă

Apa este consumată când faci baie în cadă este în cantitate mult mai mare decât atunci când folosești un duș. Potrivit experților ,cheltui în medie cam de 3 – 4 ori mai multă apă decât atunci când faceți duș.

5. Viteza

Dacă vrei să faceți o baie în cadă, va dura ceva timp pentru a o umple cu apă. Așteptarea nu există când faci duș. Acest lucru chiar contează când ești în întârziere.

Vrei mai multe detalii despre cabinele de duș din sticlă? Intră pe site-ul xglas.eu chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *