Buchete de mireasa in tendinte

Atunci cand esti mireasa trebuie sa ai o multime de lucruri de rezolvat si de ales: invitatii, tort, sala de receptie, rochia si bineinteles ca trebuie sa iti faci timp pentru a alege de la o florarie online buchetul de mireasa. Mai intai insa, trebuie sa stii si care sunt tendintele anului 2020.

Buchetele mai wild sunt cele mai populare. Atunci cand intri pe o florarie online, nu mai trebuie sa cauti buchetul rotund. In anul 2020 lucrurile trebuie sa se schimbe si incep cu buchetul tau. Compozitiile de privilegiat sunt mai pe orizontala putin mai dezordonate, mai aeriene si aspectul natural este privilegiat. Deci buchetul tau de mireasa de anul acesta nu trebuie sa fie perfect aranjat.

Printre vegetalele care iti vor permite sa obtii aceasta estetica mai wild si mai dinamica se numara tijele verzi si fine care ajuta buchetele sa fie mai aeriene. Stilul tropical este foarte in voga. Estetica tropicala este fara doar si poate foarte in voga in acest an. Deci daca vrei sa ai un buchet mai original si mai in tendinte, alege o compozitie florala mai voluminoasa si dinamizata de cele mai frumoase flori exotice in cele mai vii nuante.

Buchetul tau de nunta trebuie sa aiba deci nuante de verde profund, de portocaliu si de galben care sa ne duca cu gandul la jungla. Ne gandim aici la monstera deliciosa pentru verdeata si la floarea paradisului pentru tonalitatile cele mai frumoase si pentru romantism si la anthurium pentru estetica lor foarte exotica.

Bujori, trandafiri si eucalipt, florile indetronabile. Chiar daca fiecare sezon sau an vine cu noutatile sale asta nu inseamna ca unele buchete de flori de la o florarie online raman indemodabile si atemporale. Este si cazul buchetelor de nunta cu trandafiri si cu bujori, flori romantice prin excelenta.

Dar in acest an, trebuie sa preferi mai ales florile in nuante de pastel de la o florarie online mai ales trandafirii si bujorii in nuante de roz pal sau in nuante de portocaliu pal.

In ceea ce priveste frunzele, eucaliptul inca nu este gata sa paraseasca cele mai frumoase buchete de flori.

Un buchet de flori original tine inainte de toate de ornamentele sale originale. Pentru sezonul estival 2020 trebuie sa mizezi si pe spicele de grau sau pe iarba de pampas.

Nu trebuie insa sa uitam de puterea florilor si de semnificatia lor. Trandafirii rosii semnifica iubirea pasionala, eterna, admiratia si eleganta, trandafirii rosii inseamna „te iubesc sincer” iar cei in nuante de roz-portocaliu inseamna dorinta de a porrni intr-o noua aventura cu partenerul.

Nuanta de galben evoca prietenia si veselia iar ce de alb inocenta si seninatate.

Lalelele sunt un semn al celor mai frumoase promisiuni, al unei iubiri perfecte si inflacarate.

Orhideile sunt foarte fermecatoare in buchetele de mireasa. Sunt un semn al iubirii pe care partenerul il poarta dar si al fecunditatii.

Crinul are cea mai frumoasa tinuta in buchetele de mireasa. Galbenul reprezinta sentimentele iar portocaliul dorinta. Rosul reprezinta atat iubirea cat si mandria.

Bujorii sunt cei mai delicati si cei mai eleganti ai arata perfect in buchetele rotunde. Vin cu un plus de romatism ideal pentru cea mai frumoasa zi din viata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *