Bratara tennis aur alb cu diamante, o adevarata comoara pentru femei

Bratara tennis aur si diamante sunt din 1987, cand faimosul tenismen Chris Evert a pierdut una in timpul unui meci de semifinale de tenis la US Open.

 Ea i-a cerut arbitrului sa ia o pauza pentru a putea cauta o bratara linistita si, chiar daca a fost suspendata doar din motive medicale sau meteorologice, s-a bucurat de pauza si si-a putut gasi bratara. Asa ca, cu jocul in asteptare, toti spectatorii, fie la omagii, fie acasa, au urmarit cautarea cu jucatorii.

Bratara tennis aur alb cu diamante, o adevarata comoara pentru femei

bratara tennis aur

Indiferent de stilul pe care il alegeti, o bratara tennis aur cu diamante este unica si pretioasa. Deoarece diamantele nu sunt niciodata dezasamblate, veti descoperi ca va completeaza perfect tinuta, indiferent de ocazie. Se poate spune ca astfel de bijuterii sunt esentiale in garderoba oricarei femei – bratara tennis aur.

Dupa cum stim cu totii, pe piata exista din ce in ce mai multi antreprenori contrafacuti, motiv pentru care trebuie sa stii cum sa verifici autenticitatea bijuteriilor. Am reunit cateva abordari pe care sa le luati in considerare, precum si cateva aspecte de luat in considerare pentru urmatoarea dvs. achizitie.

Cum identificam o bijuterie falsa?

In general, exista doi factori importanti in autenticitatea unei bratari tennis aur alb cu diamante, claritatea pietrei si tipul de metal folosit. Nu multi oameni o stiu, dar fiecare piatra din compozitia bratarii este asamblata manual, folosind diferite metale precum aurul sau aurul alb, aurul roz, platina sau argintul. Prin urmare, durabilitatea metalului este un factor important si un aspect pentru masurarea autenticitatii unor astfel de bijuterii – bratara tennis aur.

Marimea corecta se masoara cu o bucata de panglica sau sfoara pe care o vei folosi pentru a-ti infasura incheietura mainii. Mai tarziu, puteti adauga un centimetru sau doi la lungimea totala, astfel incat sa puteti calcula dimensiunea totala a bratarii. Nu poate fi fixat si nu poate cadea din mana. Expertii considera ca cea mai buna dimensiune pentru o bratara tennis aur alb cu diamante este aceea in care poti introduce degetul intre bratara si incheietura mainii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *