Booking-Mania si calatoresti cu drag prin Romania

Aventuri hai-hui prin Romania si amintiri de neuitat!

Anul 2020 a fost o surpriza neplacuta pentru turismul romanesc. Multe afaceri au avut de suferit de pe urma pandemiei, insa lucrurile incep sa-si revina. Vaccinurile ofera omenirii o noua sansa de a descoperi locuri de vizitat in Romania. Din ce in ce mai multi romani au planuri marete in urmatorii ani, cu accent pe diversitate, locatii cu personalitati puternice si unicitate. Darurile turistice romanesti sunt atat de speciale, oferite cu tact si bucurie de regiunile istorice Moldova, Transilvania, Bucovina, Tara Romaneasca si Dobrogea.

Fiecare calatorie prin tara, cu bune si rele, are potentialul de a crea amintiri sublime. De exemplu sunt nenumarate povesti frumoase, descrise cu entuazism de calatori profesionisti in diverse canale de YouTube. Si sunt atat de multi romani talentati care au transformat calatoria intr-o arta profitabila. Uneori ei au nevoie de ajutoare digitale, menite sa le faca viata mult mai usoara pe traseul ales. Din fericire, producatorii de aplicatii sunt dornici sa fie prezenti in smartphone-urile utilizatorilor.

Cum va poate ajuta aplicatia Booking-Mania in timpul calatoriei?

„Redescopera Romania” poate fi un motto de nepretuit pentru promovarea interna a tarii. Industria HORECA are nevoie de revitalizare dupa anii pandemiei. O promovare adecvata implica angrenarea tuturor fortelor implicate in industria HORECA. Nu o sa fie usor, mai ales ca sunt atat de multe probleme la orizont. Romanii abia asteapta sa foloseasca nou dobandita libertate pentru a calatori prin tara. S-au saturat de statul in case. A venit timpul pentru calatorii sigure si responsabile, debordand a experiente placute si povesti de impartit nepotilor neastamparati.

Aplicatia Booking-Mania poate fi o solutie pentru turistii care vor sa gaseasca unitati de cazare (hoteluri, vile, cabane, apartamente si pensiuni) si firme de inchirieri auto de incredere. De ce ati putea folosi si voi aplicatia? In cadrul ei, o sa gasiti o comunitate activa si un instrument unic. Veti avea acces la recenzii video servicii hoteliere si de rent a car, inregistrate de utilizatorii care le-au folosit. Descoperiti intr-un mod transparent si clar caracteristicile unitatii de cazare sau ale serviciului de rent. Utilizatorii au sansa de a se caza in locuri noi si confortabile, validate prin intermediul unor recenzii video incarcate de membrii comunitatii.

Transformati calatoria intr-o experienta de neuitat!

Robert Raducanu, CEO-ul companiei Booking-Mania, a dorit de mult timp sa creeze un instrument digital care sa fie cu adevarat util turistilor romani si straini. Aplicatia mobila a fost gandita pentru calatorii care iubesc sa exploreze Romania si sa nu se loveasca de dezamagiri. Finantarea proiectului a fost asigurata de fonduri europene. Dupa aprobarea proiectului, aplicatia mobila a luat nastere in anul 2019. Calatorii din Romania aveau nevoie de o aplicatie dedicata experientelor pozitive si realiste de cazare si de rent a car.

Comunitatea turistica din Romania a recunoscut eficienta aplicatiei, motiv pentru care peste 4000 de persoane fac parte din „familia” Facebook. Inclusiv cateva din cele mai frumoaseobiective turistice romanesti sunt prezentate in detaliu. In acest mod, utilizatorul aplicatiei are acces la informatii utile si despre locurile frumoase pe care le poate vizita.

In jurul unitatilor de cazare listate in aplicatie, o sa intalniti descrieri ale unor obiective minunate. Aceste informatii sunt utile in realizarea unui itinerariu. Aveti si posibilitatea de a citi blogul Booking-Mania, unde au fost publicate numeroase articole interesante despre Romania dar si despre aplicatia mobila. Ar fi util sa investiti timp in studiul lor. Asa o sa reusiti sa cititi despre manastiri de renume in Iasi, Sighisoara oras medieval, Suceava fosta capitala a Moldovei, Sibiu capitala europeana moderna, Bucuresti, oras dinamic si mereu schimbator etc. Folositi cu incredere informatiile pentru a creiona un traseu de neuitat, de impartit cu prieteni buni si oameni apropiati din familie.

De ce ati putea lista afacerea voastra in aplicatia Booking-Mania, daca sunteti proprietar sau manager de unitate de cazare sau firma de rent a car?

1. Cresterea gradului de ocupare al unitatii de cazare si/sau firma de rent a car

2. Cresterea notorietatii brandului

3. Acces UNIC la testimoniale video autentice

4. Platforma moderna de recenzii video firme rent a car si servicii hoteliere

Ramaneti aproape de activitatea aplicatiei Booking-Mania!

Ne puteti urmari activitatea de promovare a Romaniei cu usurinta. Suntem in prezent activi si dornici de interactiuni productive pe:

Facebook, Instagram si pe canalul YouTube Booking-Mania, unde postam des clipuri video despre locurile vizitate, dar si recenzii video ale utilizatorilor aplicatiei.

Vrem sa fim alaturi de romanii care impartasesc pasiunea pentru calatorie. Cum? Prin intermediul unei aplicatii care se afla in buzunar. Romanii iubesc smartphone-urile si aplicatiile mobile, cu impact pozitiv in vietile lor, raman extrem de populare an de an.

„Noi am dezvoltat prima aplicatie mobila in Romania, care pune accent pe recenzii video despre serviciile hoteliere si de rent a car folosite de romani.” Echipa Booking-Mania

Aplicatia mobila a fost dezvoltata pentru calatorii amatori si profesionisti care pun pe primul loc calitatea in serviciile folosite in timpul drumurilor prin tara. In acelasi timp, proprietarii de hoteluri, pensiuni, cabane, vile si firme de rent a car pot lista afacerile lor in aplicatie. Au la dispozitie un mediu digital unic in Romania, care pune accent pe valoarea clipurilor video. Ei au la indemana o comunitate activa si implicata. Daca va aflati printre cei care au proprietati de cazare sau firme de rent a car, descoperiti cat de usor poate fi sa va listati in aplicatie. 

Daca doriti sa descarcati aplicatia Booking-Mania, puteti face acest lucru cu usurinta din Google Play sau App Store . De asemenea, aveti si posibilitatea de a extinde invitatii pentru colaborari la adresa de email: [email protected] sau la numarul de telefon 0743810417!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *