Bogdan Dumitrache, românul nominalizat la premiile 40 UNDER 40 – Gala Europa – Business Elite Awards

Bogdan Dumitrache ne-a transmis că a fost nominalizat de către Business Elite Awards să participe la Gala regională din Turcia. Acesta se numără printre cei mai buni 40 de antreprenori din Europa, care sunt recompensați pentru parcursul lor, succesul obținut, ambiția, relațiile regionale și inspirația oferită tinerelor generații. Gala este organizată sub înaltul patronaj al filialelor din SUA și Canada.

Bogdan Dumitrache este fondatorul și CEO-ul grupului de companii CITY PROTECT, care oferă servicii inteligente, inovatoare și eficiente, concepute de o echipă de profesioniști pentru a satisface nevoile unei întregi comunități. Acesta a dezvoltat un concept care cuprinde trei servicii esențiale pentru cetățeni: securitate, pompieri privați și servicii medicale, toate integrate pentru a sprijini activitățile civile, comerciale și industriale.

S-a născut și a crescut în Slobozia, iar după o lungă călătorie care a început din poziția de casier la o stație de carburant, în timp ce studia pentru a deveni paramedic, și-a înființat prima companie în 2015. A progresat în carieră, ajungând consilier în parlament pentru unele dintre cele mai importante persoane din țară. După retragerea din administrația de înalt nivel, a condus una dintre cele mai mari companii din România, cu peste 4.600 de angajați, pentru ca în cele din urmă să se întoarcă la antreprenoriat și să devină unul dintre numele de referință din industria securității private din țara noastră. Viziunea grupului de companii CITY PROTECT reflectă viziunea sa personală, punând accent pe servicii eficiente și bine integrate, precum și pe diferențierea prin calitate.

Bogdan a fost recunoscut prin validare socială și acoperire mediatică, apărând în numeroase articole despre afaceri și fiind identificat ca un lider inspirațional. A participat și într-una dintre cele mai importante emisiuni de succes din România. Este activ și în domeniul caritabil, implicându-se constant în sprijinirea comunității.

Bogdan își propune să inspire cât mai mulți tineri să-și descopere vocația, să viseze departe și să muncească cu perseverență pentru realizarea visurilor lor. Devizele sale zilnice sunt “each one, teach one” si “work hard & dream big”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *