Beneficiati de protectia unei asigurari de malpraxis de la TCV

In vederea prestarii serviciilor medicale, practicanti trebuie sa intruneasca o serie de conditii specifice, printre care si asigurarea unei polite de malpraxis care sa ofere acoperire pacientilor in raport cu eventuale prejudicii ce le pot fi aduse. Astfel ca, devine un document definitoriu pentru o buna desfasurare a activitatilor medicale specifice, sub orice forma a lor.

Cumpara asigurare de malpraxis de pe tcv.com si bucura-te de protectie personalizata in baza criteriilor de acoperire selectate.

Ce este o asigurare de malpraxis?

Asigurarea de malpraxis este un document care din punct de vedere financiar acopera anumite daune, fizice sau morale, produse de prestarea activitatii medicale. Cu alte cuvinte, in cazul nefericit in care o anumita decizie sau actiune poate afecta in mod direct sanatatea sau viata unui pacient, daunele morale solicitate in urma unui eveniment de acest tip, sunt acoperite de casa de asigurari.

Este o polita care nu prezinta obligativitate pentru toate categoriile de prestatori de servicii medicale. Cu toate acestea, nu scuteste niciun practicat de asumarea responsabilitatii morale si legale, ci doar ofera suport material pentru a putea achita anumite sume stabilite de organe avizate in acest sens.

Cui se adreseaza?

Aceasta polita se adreseaza persoanelor care, prin prisma profesiei pe care o presteaza, ar putea pune in pericol, din varii motive, viata anumitor persoane. Exista asadar mai multe variante, printre care si asigurarea de malpraxis pentru medici rezidenti care are in vedere asigurarea unui cadru legal cat mai bine structurat pentru desfasurarea activitatilor specifice. Pe langa acestia, farmacistii, medicii dentisti, asistentii, moasele, chimistii, psihologii, biochimistii, fizicienii si nu numai, intra in aria vizata de aceasta polita.

Cum se intra in posesia unei asigurari de malpraxis online?

La TCV intreg procesul de semnarea acestui contract este cu mult simplificat. Astfel ca este necesara completarea formularului tipizat cu datele personale solicitate pentru a putea stabili limitele contractuale. Ulterior expedierii acestui formular si analizei lui, noi vom genera o serie de oferte personalizate. Dupa ce o alegeti pe cea mai potrivita pentru situatia dumneavoastra, putem trece la semnarea propriu-zisa a politei si inregistrarea ei in sistem ca fiind in vigoare.

Cat costa o asigurare de malpraxis?

La fel ca orice alt tip de asigurare de la TCV, si in cazul asigurarii de malpraxis pretul se stabileste in baza unei oferte personalizate. Astfel ca, se vor genera variante diferite in functie de detaliile mentionate in formular. In aceasta etapa puteti beneficia de asemenea si de un calculator online care sa genereze sume cat mai avantajoase, schimband anumiti parametri solicitati. In acest mod puteti opta pentru acele variante care sa corespunda intru totul nevoilor si intentiilor pentru care ati ales sa optati pentru acest contract.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *