Avantajele unui epilator clasic

Epilatorul clasic este o alegere mai bună decât lama de ras sau crema depilatoare. Dacă nu ai timp să mergi la salon pentru a te epila cu ceară, dar nici nu vrei să folosești una dintre opțiunile de mai sus, optează pentru un astfel de dispozitiv. Îl poți folosi cu ușurință în confortul casei tale și te poți bucura de o piele fină o perioadă bună de timp. Mai jos, veți descoperi câteva informații prețioase oferite de cei de la GhidulCumpărăturilor.ro.

Avantajele unui epilator clasic:

  1. Poate fi folosit în orice moment, în prezent fiind pe piață numeroase modele, unele cu acumulatori pentru a nu fi nevoie să-l ții în priză atunci când îl folosești.
  2. Nu trebuie să aștepți foarte mult timp între ședințele de epilare pentru că îndepărtează chiar și firele scurte de păr, spre deosebire de ceară sau lama de ras.
  3. Părul nu crește atât de repede precum în cazul lamei de ras sau crema depilatoare. În schimb, este mai mică durata de creștere față de epilarea cu ceară.
  4. Este de mici dimensiuni, ușor de manevrat și transportat. Noile modele au role pentru masaj, pot fi folosite și sub apă, pentru o epilare mai puțin dureroasă, spre deosebire de primele epilatoare clasice existente pe piață.
  5. Prețul unui epilator nu este foarte mare și acesta poate fi o perioadă lungă de timp. 

Așadar, dacă vrei să te epilezi rapid și să te bucuri de o piele fină o perioadă mai lungă de timp, alege această variantă. Pentru a obține rezultatul dorit, asigură-te că ai achiziționat cel mai bun epilator clasic. Nu toate modele existente pe piață sunt potrivite. După epilare, folosește o cremă cu oxid de zinc pentru a preveni eventualele iritații ce pot apărea, mai ales dacă ai o piele foarte sensibilă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *