Avantajele unui apartament de 2 camere Pipera!

Majoritatea românilor își doresc să aibă propria locuință, așa că nu de puține ori se gândesc că un apartament este soluția cea mai bună pentru ei. De preferat unul nou pentru că, dacă tot dai un ban, de ce să cumperi ceva ce a mai fost utilizat și de alte persoane, nu?

A locui într-un ansamblu rezidențial este dorința multor români, dar cu toate acestea, încă mai sunt reticenți să facă acest gest, în special din cauza multor știri neplăcute apărute în mass-media, în care totul era prezentat în culori negative. Este și păcat că s-a ajuns aici pentru că, de fapt, lucrurile sunt exact invers – evident, atunci când este vorba despre dezvoltatori imobiliari cu experiență. Ai parte de multe avantaje atunci când optezi pentru achiziționarea unui apartament într-un ansamblu rezidențial, iar pe cele mai importante dintre ele ți le prezentăm și noi în rândurile care urmează.

Camere mult mai spațioase

Ne-am săturat cu toții să locuim în zone unde nu ai acces la aproape nicio facilitate, iar camerele să fie atât de mici încât pe drept au fost comparate cu cutiile de chibrituri. Atunci când optezi pentru un apartament cu 2 camere Pipera din complexul Ivory Residence, vei avea parte de un acces ușor la toate ariile de interes pentru întreaga familie, de la transportul în comun, infrastructură, spații de cumpărături și relaxare sau instituții de învățământ și centre de business. De asemenea, suprafața apartamentelor este una foarte generoasă, iar pentru un apartament de două camera se începe de la 55 mp utili și se ajunge până la 84 mp utili.

Un adevărat cămin, nu doar spațiu de locuit

Până în urmă cu câțiva ani, apartamentele erau gândite doar ca un simplu spațiu de locuit. Acum, dacă optezi pentru cele dintr-un ansamblu rezidențial, simți că într-adevăr acel spațiu este mai mult decât atât, reprezintă un cămin. În plus, ai parte de o priveliște fantastică, de care te poți bucura în fiecare zi, departe de aspectul dezolant pe care îl întâlnești în anumite zone ale Capitalei.

Materiale noi, izolație fonică și termică bună

Al alt avantaj de care te bucuri atunci când optezi pentru un apartament 2 camere Pipera de la Ivory Residence este și faptul că la construirea ansamblului se folosesc cele mai noi și calitative materiale, iar fundația este astfel gândită încât să ofere blocurilor o rezistență ridicată. De asemenea, grosimea pereților este o excelentă garanție că ai parte de izolația termică și fonică dorită. Iată cum, dintr-o dată, chiar este mai avantajos să locuiești într-un ansamblu rezidențial deoarece ai parte de facturi mai mici la întreținere.

Dacă alegi un apartament nou în acest Ansamblu Rezidențial nu va mai trebui să faci niciun fel de lucrări de renovare sau de reparații, pentru că totul este gata, pentru tine.

Suficiente locuri de parcare

Într-un București unde este aproape imposibil să găsești un loc unde să îți poți parca mașina în apropierea locuinței, să ai parte de propriul loc de parare pare deja o utopie. Nu, deloc, este chiar o realitate, și ai parte de ea dacă optezi să achiziționezi un apartament sau o garsonieră de la Ivory Residence.

Măsuri sporite de siguranță

Atunci când vine vorba despre familia ta, ți-ai dori un loc ferit de multe probleme, în care să îi știi în siguranță. Totul este mult mai simplu, pentru că în acest complex premium – și nu exagerăm deloc când îl numim așa, ai parte de măsuri sporite de siguranță, nu doar interfon și eventual o cameră de luat vederi, așa cum se întâmplă prin alte locuri.

Spații verzi

Pentru familiile cu copii, dar și pentru cei care iubesc natura, spațiile verzi sunt esențiale. Știm cu toții cât de sufocant este Bucureștiul pe perioada verii, așa că nu este nevoie să mai dăm detalii în acest sens. Cu o locuință personală aflată în acest amplu ansamblu rezidențial vei avea parte de spațiile verzi dorite, care vor deveni rapid preferatele tale și ale familiei tale. Vei adora să te întorci de la serviciu și să simți plăcerea de a respira aer curat chiar la tine acasă, în mica ta oază de verdeață.

Loc de joacă pentru cei mici

În cazul familiilor cu copii, știi și tu cât de important este ca aceștia să socializeze între ei. Din fericire, locul de joacă amenajat în cadrul complexului este unul perfect pentru ca micuții să își petreacă în mod plăcut timpul împreună.

De asemenea, pentru că este vorba despre un complex de locuințe, cu siguranță veți reuși și voi, adulții, să vă faceți multe cunoștințe, să legați noi prietenii. Într-un ansamblu rezidențial înveți parcă, mai mult decât în oricare altă parte, ce înseamnă cu adevărat comunitate.

Totul este la îndemâna ta

Un alt avantaj de care te poți bucura este confortul, nu numai cel din locuințe, ci dat și de accesul facil la tot ce avem nevoie pentru viața de zi cu zi: spații comericiale, unități de învățământ, locuri de recreere și nu numai. Nicio problemă, pentru că toate sunt în apropierea ta atunci când optezi pentru un apartament 2 camere Pipera din Ivory Residence.

Nu mai ezita, ia legătura chiar acum cu reprezentanții Ivory Residence și explică-le ce îți dorești de la o locuință și apoi, programează o vizită la fața locului, pentru a te convinge și singur că nu am exagerat cu nimic. Se poate să existe și la noi în țară locuințe precum cele din străinătate,  așa că nu vei găsi niciun cusur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *