Auto-leasing.ro inseamna dealer auto serios si oferta auto care ti se potriveste

O masina veche si cosmetizata poate fi cumparata din targuri, dar nu reprezinta o alegere fericita din multe puncte de vedere.

Pentru o masina care nu corespunde tehnic si are ani multi in spate se obtine greu inscrierea in circulatie. Banii investiti in ea pot fi pierduti oricand, fiindca nu se stie ce durata de viata are.

Multe dintre masinile care circula pe drumurile din tara produc multa poluare si pot cauza imbolnavirea celor care le conduc sau care merg cu ele. Un geam care nu se inchide bine, o frana care functioneaza greu cand este actionata, stergatoare de parbriz obosite reprezinta tot atatea atentate la viata si la sanatate.

O masina fara sistem de climatizare nu ar trebui sa circule pe drumurile noastre in zilele cu temperaturi extreme. Exista persoane care isi transporta si copiii iarna intr-o masina pe jumatate inghetata, iar vara transformata intr-un cuptor incins.

Un dealer auto serios si oferta auto care ti se potriveste se gasesc pe site-ul firmei Auto-leasing.ro, site din ce in ce mai vizitat de milioane de romani care isi doresc o masina care sa ii reprezinte.

Un dealer serios ofera garantii pentru masinile de calitate premium pe care le aduce la comanda pentru clientii sai. Implicarea tuturor salariatilor firmei este asa de mare, incat parca ar cumpara masina pentru ei insisi.
Ingineri cu inalta pregatire se deplaseaza in Germania si restabilesc cu precizie atat istoricul masinii, cat si numarul real de kilometri.

Respectul fata de banii clientilor este atat de mare, incat se asigura si numere provizorii si programare pentru RAR, iar masina va trece cu siguranta toate testele necesare inmatricularii.

Dar Auto-leasing.ro respecta in aceeasi masura dorinta oamenilor de a avea o masina buna pe care sa se bazeze in trafic. Este linistitor pentru cei care conduc sa stie ca masina nu se opreste in timpul unei depasiri sau cand este traficul mai mare.

In prezent, pe site-ul firmei prezentate mai sus sunt sute de modele de masini sport, masini de lux si masini 4X4 la preturi diferite, potrivite tuturor buzunarelor. Se iau in calcul si oamenii care vor o masina foarte buna, dar nu au toti banii. Ei sunt incurajati prin sistemele de creditare si de leasing eficiente.

Leasingul intern se adreseaza persoanelor fizice care isi doresc o masina, iar cel extern fara TVA celor care isi inscriu masina pe firma.

Dosarul de obtinere a leasingului sau a creditului este usor de completat, raspunsul la cerere se da repede si in maximum trei saptamani, solicitantii masinii si  ai creditului vor intra in posesia cheilor autoturismului.

Cumparatorul nu trebuie sa se deplaseze in Germania, sa vada cum arata masina si nici sa umble cu dosarul de creditare sau de leasing in cautarea unui finantator. Totul se rezolva cu maxima promptitudine si eleganta in favoarea clientului.

In cazul in care un client pretentios nu gaseste masina pe care doreste sa o cumpere pe site-ul firmei, el o poate comanda si va fi adusa special pentru el.

In general, nu dureaza mai mult de 15 zile de la plasarea comenzii si pana la aducerea masinii in tara.

Masinile furnizate de Auto-leasing.ro nu polueaza, nu consuma mult si au capacitatea de a asigura calatorii fara incidente la mii de kilometri. Multe dintre ele sunt masini ale viitorului, fiind hribride: functionand cu motorina sau benzina si cu electricitate.

Geamurile sunt actionate electric, scaunele prevazute cu incalzire electrica, iar climatizarea performanta. Unele dintre ele permit accesul la masina fara cheie, dar dupa trecerea altor teste de securitate.

Plafonul este panoramic din sticla, la cele mai multe modele si trapa decapotabila.

Firma prezentata mai sus vine in sprijinul cumparatorilor care doresc o masina buna si moderna la pret accesibil, dar si  al patronilor de firme care au nevoie sa isi diversifice si sa isi imbogateasca flota si nu dispun de banii necesari.

Tot din respect pentru clienti, site-ul firmei Auto-leasing.ro este bine structurat si complet. Aici gasesc cei interesati informatii complete despre:

-dotarile si functiile masinilor

-actele necesare pentru creditare sau pentru leasing

-valoarea ratei lunare pentru cumpararea fiecarui model de masina, in functie de perioada de creditare. Simulatorul ii permite clientului sa simuleze cumpararea masinilor dorite, sa isi faca bilanturi si calcule si sa aleaga corect.

-serviciile incluse in pretul masinii care sunt destul de numeroase.

Firma este laudata in mediul online pentru masinile aduse din Germania si pentru serviciile de finantare puse la dispozitia Romanilor. Ea este bine reprezentata pe retelele de socializare si se poate comunica rapid cu un reprezentant al ei telefonic, prin e-mail sau prin formularul online de contact.

Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 9-18, iar sambata de la 9 la 13.

Exista si un filtru de cautare functional care usureaza gasirea unei masini care sa se potriveasca total personalitatii cumparatorului.

La categoria SUV se afla 50 de masini puternice la care doritorii au acces facil.

Din acest parc auto se pot cumpara masini scumpe cum sunt Lamborghini si Maserati la preturi mai mult decat accesibile, fiindca exista sisteme de creditare care le apropie de oamenii cu venituri medii.

Unele dintre aceste bijuterii au 50 de kilometri la bord, altele 0 kilometri.

Lamborghini Urus 4.0 V8 Carbon are o nuanta de verde originala si costa 395 200 de euro. Pentru aceste masini de lux avansul este in valoare de 5000 de euro si oamenii care isi doresc sa conduca o asemenea minune sunt motivati sa stranga aceasta suma.

Dobanda de 5 % perceputa pentru credit nu este deloc mare si ramane constanta pe intreaga perioada contractuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *