Asigura-ti necesarul zilnic de calciu cu ajutorul suplimentelor Go Vita

Ca mineral de baza in organismul nostru, calciul indeplineste numeroase functii si sustine starea de bine a multor tesuturi. Astfel, pentru ca sanatatea noastra sa fie in cele mai bune conditii, trebuie sa ne asiguram necesarul zilnic prin toate metodele pe care le avem la dispozitie. Pe langa o alimentatie sanatoasa, suplimentele cu calciu de pe go-vita.ro pot de asemenea reprezenta o sursa sigura in acest sens.

Alimente care contin o cantitate insemnata de calciu

Principala sursa naturala de calciu, dupa cum stim de cand eram mici, sunt lactatele. Consumate constant pot asigura doza zilnica necesara. Pe langa acestea, pestele, legumele cu frunze verzi, fructele, dar si oleaginoasele nu ar trebui sa lipseasca din alimentatie. Cu toate acestea, anumite organisme nu reusesc sa asigure cantitatea ideala doar prin mancare si sunt necesare suplimente care sa completeze cantitatea necesara. Cea mai frecventa varianta recomandata de nutritionisti si medici in acest sens este calciul de 1000 mg, sub forma de comprimate, pentru adulti intre 18 si 50 de ani.

Cum se manifesta un nivel de calciu prea scazut in corp?

Primul semn care ar putea arata un deficit de calciu considerabil este slabirea rezistentei cartilajelor exterioare, precum unghiile sau parul. De asemenea alte efecte asociate le reprezinta constipatia, oboseala cronica sau chiar migrenele.

In timp, daca nu sunt luate masuri ar putea aparea afectiuni ale oaselor si articulatiilor. Functia de coagulare a sangelui, ritmul cardiac, tonusul muscular sau activarea enzimelor digestive ar putea fi afectate la randul lor.

De aceea, specialistii recomanda efectuarea unui set de analize complet, de la primul simptom observat, pentru a stabili ce tratament ar fi eficient in contextul dat.

Sustine asimilarea calciului cu suplimente de magneziu si D3

O alimentatie bogata va presupune intotdeauna asimilarea unui complex de minerale si vitamine, si nu vizeaza doar anumite categorii in mod special. De aceea, pentru a va asigura ca se asimileaza in mod corect, trebuie sa aveti in vedere ca suplimentele pe care le administrati sa contina calciu cu vitamina D3 si cu magneziu, in concentratii variabile.

In aceeasi categorie se incadreaza si calciul citrat, o forma care se absoarbe mult mai usor, asigurand efecte mai rapide decat variantele simple.

Cu toate acestea, dincolo de multitudinea de beneficii pe care le asigura suplimentele, acestea nu trebuie sa inlocuiasca o dieta alimentara echilibrata. Pentru rezultate cat mai bune, administrarea lor trebuie facuta in timpul unor mese preponderent sanatoase, cu valoare nutritiva ridicata.

La Go Vita veti gasi toate variantele necesare in vederea asigurarii dozei recomandate de medic in urma investigatiilor. Preturile sunt foarte bune, asa ca asigura acces la sanatate tuturor persoanelor, indiferent de bugetul de care dispun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *