Aspiratorul cu spalare, utilizat pentru intretinerea saptamanala

Spalarea covoarelor din propria locuinta poate fi o adevarat povara. Sa nu uitam ca, in trecut, acestea erau spalate doar cu ocazia sarbatorilor, doarece intregul proces era unul anevoios si de lunga durata. Cei care locuiau la bloc, aveau, din pacate, cea mai grea misiune: trebuia sa coboare covorul de la etajul x, covor destul de greu, dupa care, cu ajutorul vecinilor, era nevoie de intinderea lui pe bara de batut covoare si acolo dai si freaca si limpezeste si asa mai departe.

In zilele noastre, datorita antreprenorilor cu initiativa dar si avansarii tehnologiei, nu mai este nevoie sa ne supunem la acest chin infernal. Punem mana pe telefon si sunam la firme specializate care spala astfel de covoare. Cele mai multe, pentru a castiga clienti, au optat pentru serviciu de transport gratuit de la si spre domiciliul clientului. In acest fel, munca beneficiarului este una cat minima dar si reconfortanta dupa ce covorul ajunge proaspat curat in propria locuinta.

Medicii recomanda insa ca spalarea covoarelor sa se faca cat mai frecvent insa. Din acest motiv, firme de curatenie din Craiova, ofera in pachetul de curatenie la domiciu si posibilitatea spalarii covoarelor. Mai exact, datorita unor aspiratoare performate, profesioniste, spalarea covoarelor si aspirarea tuturor impuritatilor a devenit floare la ureche. Singurul dezavantaj este acela ca respectivele covoare vor fi umede pret de cel putin 24 de ore. In acest timp se recomanda ca incaparea in care acestea sunt expuse sa fie aerisita in permanenta pentru a accelera gradul de uscare si implicit a evita aparitia mucegaiului.

Pentru ca efectul sa fie cel scontat este nevoie ca cel care executa aceasta lucrare sa apire mai intai foarte bine covorul. Un aspirator cu putere mare, reuseste sa faca fata cu brio unor sedinte saptamanale de curatenie, excluzand existenta prafului si a diversilor acarieni care vegeteaza in covoare. Dupa o aspirare zdravana, este nevoie de folosirea unui apirator cu spalare. Specialistii recomanda utilizarea unui aspirator care sa aiba recipiente distincte pentru apa curata si pentru apa murdara. In recipientul pentru apa curata se pun cateva picaturi de detergent special care are drept scop atat improspatarea mirosului cat si curatarea murdariei care s-a impregnat in covor. Dupa ce acestea doua operatiune au fost executate ca la carte, nu va mai ramane decat sa va bucurati la parametrii normali de covorul vostru.

Nu uitati, acest procedeu trebuie repetat, recomanda specialistii, o data pe spatamana, iar la minim 3 luni este nevoie deo curatenie in profunzime in cadrul firmelor de spalare covoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *