Anvelope cu preț mic și livrare gratuită – De unde cumpărăm?

Cel mai mare avantaj al alegerii anvelopelor ieftine este faptul că acestea sunt prietenoase cu buzunarul sau portofelul, ceea ce aproape că nu mai este nevoie să spunem (dar o spunem oricum). O anvelopă ieftină este perfectă pentru situațiile în care banii sunt limitați, mai ales când este vorba de o achiziție neprevăzută, cum ar fi atunci când aveți o pană.

Există o cerință minimă; anvelopele trebuie să respecte normele UE (care pot fi găsite pe etichetele anvelopelor).

Dar stați puțin, nu este vorba doar de prețul cauciucului!

Simplul fapt că ceva este mai scump nu înseamnă că este un produs superior. Mulți specialiști au efectuat experimente pentru a evalua performanța la anvelope ieftine și a celor cu costuri ridicate. În mod frecvent, aceștia ajung la concluzia că mărcile premium oferă o valoare generală mai mică.

Deși nu există nicio îndoială că anvelopele premium sunt cele mai bune pe care le poți cumpăra, ce se întâmplă dacă trebuie să le înlocuiești pe toate patru și prețul este prea mare? În general, merită să luați în considerare anvelopele din gama de mijloc și de buget, dar aceste game pot fi complexe și va trebui să studiați puțin pentru a vă asigura că faceți alegerea potrivită.

Alegerea unei anvelope de vară, de iarnă sau all season, bună, de clasă medie sau de buget nu este simpla. Ar trebui, în teorie, ca aceasta să fie de o calitate excelentă, suficient de durabilă pentru un șofer obișnuit și nu prea scumpă. Cu toate acestea, trebuie să dați dovadă de prudență. Unele garajele dubioase vă pot oferi o anvelopă „mid-range” atunci când aceasta este cu adevărat o anvelopă ieftină, încasând în mod silențios diferența de preț pentru ei înșiși. Pentru a preveni să fiți păcăliți, este indicat să vă cunoașteți cauciucurile.

Nu vă lăsați descurajat de faptul că vi se oferă anvelope de la o companie de care nu ați auzit niciodată. Există și alți producători de anvelope de buget, foarte buni, cu produse de calitate decentă; pur și simplu nu beneficiază de aceeași expunere ca Pirelli și Michelin, așa că nu-i excludeți; faceți cercetări și citiți evaluările clienților. Dacă anvelopele la care vă uitați sunt OE (Original Equipment), acesta este un semn bun că sunt în stare bună. Asta în cazul în care vreun producător dorește să le instaleze la uzină.

În concluzie, alegeți cele mai bune anvelope pe care vi le puteți permite. Faceți-vă temele și studiați recenziile înainte de a vă decide asupra unui set de anvelope cu o reputație solidă.

În cazul în care primele nu se încadrează în gama de prețuri, optați pentru o opțiune medie sau de buget, cu livrare gratuită, de la Vadrexim.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *