Amanet auto Bucuresti ajuta posesorii de autoturisme conform dorintei acestora

Posesorii de masini se plang de cresterea pretului asigurarilor auto si a impozitelor pentru masini. Intr-un timp scurt, ele s-au triplat in acelasi timp cu preturile la alimentele de baza, la electricitate si gaz. Familiile care detin 2-3 masini in curte sunt speriate ca nu vor mai putea sa achite impozitele si ca nu isi vor putea vinde masinile de prisos.

Cumparatori de masini se gasesc greu in aceasta conjunctura, dar amanet auto Bucuresti are specialisti capabili sa pregateasca pentru vanzare sute de masini si sa gaseasca si clientii dispusi sa le cumpere la cel mai bun pret de pe piata.

Romanii care vor sa isi vanda masinile, dar nu reusesc sa isi gaseasca singuri cumparatori, sa le duca mai intai la amanet si nu vor regreta!

Aceasta poate fi o strategie eficienta, desfasurata in mai multe etape usor de parcurs:

  1. Posesorul masinii navigheaza pe internet sa se convinga de faptul ca firma Amanetulauto este de incredere. Se va convinge de acest lucru rapid din articolele postate pe bloguri si din evaluarile clientilor.
  2. Se realizeaza vizita de informare pe site. Potentialul client trebuie sa stie multe despre: serviciile firmei, comisioanele, etapele amanetarii, conditiile de pastrare a masinii aduse in parcul auto al firmei.
  3. Se discuta telefonic cu un reprezentant al firmei pentru ultimele lamuriri. Este bine ca posesorul masinii sa stie la ce suma ii va fi evaluata masina si cand poate sa aduca autoturismul si sa plece cu banii.
  4. Masina este dusa la amanet si clientul poate evalua direct locul de pastrare al acesteia.

Ajutorul pe care Amanetulauto il ofera romanilor este indispensabil in contextul economic actual. In schimbul masinii se ofera cel mai bun pret de pe piata cu cele mai mici comisioane. Creditul garantat cu propriul autoturism este cel mai ieftin de pe piata, de aceea exista sute de solicitari saptamanale ale celor care au nevoie de bani.

Comisioanele sunt afisate pe site si nu exista costuri ascunse. Contractele pot fi citite, pentru ca nu au mai mult de doua pagini, corpul literei este destul de mare, sa nu oboseasca ochiul, iar exprimarea este clara.

Amanetarea este eleganta, fiindca firma nu face presiuni asupra clientilor cand acestia nu pot inapoia banii la data scadentei. Incapacitatea de achitare a datoriei duce la vanzarea masinii si multi romani doresc acest lucru.

Reprezentantii firmei Amanetulauto fac saptamanal zeci de vanzari de masini la preturi foarte bune pentru ca:

-le spala atent, le lustruiesc caroseria, facandu-le sa arate impecabil.

-diagnoza este urmata de reparatiile care se impun, chiar daca unele din ele sunt minimale.

-se organizeaza o adevarata sedinta foto masinii care este scoasa la vanzare. Pozele realizate de profesionisti sunt facute din unghiuri favorabile sa convinga.

Potentialii cumparatori sunt interesati si de aspectul caroseriei, dar si de interior, de modul in care arata bordul si scaunele auto.

Se fotografiaza chiar  si portbagajul ca persoanele care isi doresc o masina sa poata aprecia volumul portbagajului.

-este selectat cel mai bun cumparator (cel care ofera cea mai mare suma) si reprezentantii firmei fac si actele de vanzare-cumparare.

Trebuie subliniat faptul ca niciodata posesorul masinii nu ramane in paguba.

Daca se ajunge la vanzare fiindca nu s-a putut achita suma datorata in perioada contractului, posesorul masinii va primi restul de bani rezultat dupa achitarea datoriei sale.

Sumele pe care le primesc persoanele care isi amaneteaza masinile incep de la 10000 de lei si pot trece de 40000 de lei. Si comisioanele variaza in functie de valoarea sumei imprumutate.

Posesorii autoturismelor vor fi linistiti pe deplin, observand faptul ca parcarile au acoperis si ca paza masinilor este foarte serioasa. Ceea ce scapa camerelor de luat vederi nu poate scapa pazei umane vigilente si ceea ce trece de vigilenta oamenilor nu poate trece de vigilenta cainilor de paza.

Intotdeauna, cine vinde o masina trebuie sa piarda timp. Persoana respectiva trebuie sa mearga cu masina prin targurile de profil, sa prezinte masina celor care doresc sa o cumpere, sa ii convinga de faptul ca investitia merita.

Cand Amanetulauto se ocupa de vanzarea masinii, specialistii firmei fac totul, iar posesorul masinii primeste banii.

Amanetarea este superioara creditarii pentru ca:

-creditarea se realizeaza in conditii mult mai dure: dobanzi mari, refuzul rambursarii anticipate fara plata unui comision, masuri drastice in cazul neachitarii la timp a ratelor lunare.

-amanetarea reprezinta o forma de imprumut de maxima discretie. Nu sunt necesare documente de la locul de munca, prin urmare, nimeni nu va afla de tranzactia dintre casa de amanet masini si clientii sai.

-cu cat creste suma imprumutata, cu atat scade valoarea comisionului.

-neachitarea datoriei se rezolva pe cale amiabila si onesta: prin vanzarea masinii.

Societatea financiara Amanetulauto isi desfasoara activitatea de 10 ani pe piata din Romania (2011) si in general, clientul primeste 70% din valoarea masinii.

La amanet pot fi aduse si motociclete nu numai masini.

De la amanet auto se poate ajunge la vanzarea masinii, in functie de dorintele celor care solicita serviciile Amanetulauto. De asemenea, firma poate interveni pentru preluarea masinii  care este blocata la alta casa de amanet, in conditii foarte avantajoase: comisioane mult mai mici si doua saptamani de gratie.

Masinile pot fi transformate destul de usor in bani, daca sunt functionale si arata decent.

Daca o persoana nu reuseste sa vanda din masinile pe care le are, sa le aduca la amanet si sa solicite ajutorul specialistilor prezentati mai sus!

Apeland la ajutorul Amanetulauto si imprumutul se obtine usor si vanzarea masinii.

La predarea autoturismului, a actelor si cheilor masinii, posesorul ei primeste pe loc o suma insemnata de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *