Alegeti sa folositi cornier din aluminiu pentru calitatile sale deosebite!

Cornierul din aluminiu face parte din subcategoriile cornierelor clasice, deosebindu-se prin materia prima din care este fabricat. Acesta este un produs calitativ si foarte apreciat in randul specialistilor din domeniu.

Ce proprietati detine acest material?

cornier aluminiu

Cornierul din aluminiu detine un numar de proprietati ce il fac util in diferite proiecte de constructii. Una din trasaturile evidente si deosebite ale acestuia este forma sa unghiulara. Laturile sale pot fi egale sau inegale, dar intotdeauna acestea formeaza un unghi perfect de 90 de grade.

Una din diferentele majore dintre un cornier din aluminiu si unul clasic este greutatea – greutatea celui din aluminiu este mult mai scazuta in comparatie cu a variantei din otel. Datorita acestei caracteristici, materialul poate fi transportat, manevrat si instalat foarte facil si rapid.

In plus, acesta prezinta numeroase alte avantaje. Datorita calitatilor materiei prime din care este confectionat, acesta prezinta rezistenta mare la agentii corozivi, avand in acelasi timp si o buna maleabilitate. Se considera a fi un aliaj semidur, fiind prelucrabil la temperaturi scazute si adecvat pentru profile complexe. De asemenea, este ductil si usor de sudat, fiind un produs ideal pentru conectarea a diferite suprafete. Datorita formei sale unghiulara este potrivit pentru montarea la nivelul suprafetelor inclinate, find usor de combinat.

Mai mult decat atat, cornierul de aluminiu are un aspect placut din punct de vedere estetic si se poate integra cu usurinta in orice structura.

Cum poate fi folosit cornierul din aluminiu?

Acest produs se poate integra intr-o varietate de proiecte, printre care:

Componente structurale;

Aplicatii metalice pentru caroseriile vechiculelor sau remorcilor;

Pilonil de sustinere;

Constructia gardurilor, portilor etc.

Cel mai bun cornier din aluminiu il gasiti la Mesteru Manole!

Magazinul online de constructii Mesteru Manole va ofera o gama larga de materiale de constructii, de la produse pentru amenajari interioare si exterioare pana la instalatii termice, materiale metalurgice si electrice,  sisteme de asamblare, unelte, echipamente de protectie si multe altele.

De la Mesteru Manole puteti achizitiona cornier de aluminiu la un pret atragator de la Mesteru Manole, avand la dispozitie si o linie telefonica gratuita pentru consiliere de specialitate, astfel incat dvs. sa beneficiati de asistenta de care aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *