Alege un apartament nou pe care să-l numești ”acasă”

A trăi într-un apartament situat într-un complex rezidențial este o tendință în creștere în principalele orașe ale țării. Acest lucru se datorează beneficiilor pe care le reprezintă în ceea ce privește calitatea vieții, în special în ceea ce privește optimizarea timpului, deoarece apropierea de centrul orașului facilitează mobilitatea, prin reducerea considerabilă a călătoriilor. Există, de asemenea, problema siguranței, care astăzi a devenit un punct fundamental pentru a asigura bunăstarea și dezvoltarea personală și pe cea a familiei.

Compartimentarea inteligentă, principalul avantaj al apartamentelor noi

Majoritatea complexelor rezidențiale noi au un design modern și atractiv, perfect pentru divertisment. De exemplu, unele apartamente au bucătării open-space, care sunt spațioase și oferă mai multă iluminare. De asemenea, altele au balcoane mari care oferă suficient spațiu pentru a plasa mese, scaune, mobilier sau ghivece. Acest lucru este perfect, deoarece puteți organiza întâlniri sau gratare cu familia, prietenii. Fără îndoială, veți petrece cele mai plăcute momente în aceste zone!

  • Securitate pentru familia ta

În timp ce unii proprietari investesc adesea într-un fel de sistem de securitate în casele lor, dezvoltatorii imobiliari investesc, de asemenea, în siguranța locuitorilor. Introducerea camerelor de supraveghere și a serviciilor de supraveghere reprezintă dovada că acestea sunt cele mai sigure locuri pentru familii, copii, tineri și vârstnici.

  • Listă lungă de facilități de care vă puteți bucura

Un alt mare avantaj al locuirii într-un apartament dintr-un complex rezidențial este apropierea de tot ceea ce aveți nevoie. Companiile imobiliare le construiesc acum în zonele cele mai centrale ale orașelor. Acest lucru înseamnă că apartamentele sunt situate aproape de bulevarde principale, centre comerciale, școli, clinici, magazine, parcuri, supermarketuri, etc. În acest fel, nu va trebui să călătoriți atât de departe în alte locații. Cu cât sunt mai multe posibilități de a obține clienți, cu atât este mai mare nevoia de a construi un centru comercial. Apoi, va exista întotdeauna un magazin perfect în apropiere pentru a vă satisface nevoile.

  • Costuri de întreținere mai mici

Un alt avantaj al locuirii într-un astfel de complex este că vă permite să economisiți costurile de întreținere. De obicei, taxele de întreținere nu sunt atât de mari. Deci, acest aspect nu este deloc unul de neglijat.

Un apartament nou poate fi personalizat după bunul plac

Dacă alegeți să cumpărați un apartament nou, aveți opțiunea de a-l personaliza și de a alege culoarea pereților, mobilierului, covoarelor, perdelelor, aparatelor și a altor elemente de design, ceea ce face ca locuința să reflecte stilul preferat de viață. Unii constructori permit cumpărătorilor să facă parte din procesul de proiectare a proprietății lor viitoare, ceea ce le permite să creeze un mediu ideal adaptat gusturilor lor.

  • Eficiență energetică ridicată

Complexele rezidențiale noi utilizează mai eficient energia. Acestea oferă o izolație foarte eficientă pentru uși și ferestre, fiind un mare avantaj, deoarece ajută noii proprietari vor economisi o mulțime de bani pe facturile lor de energie electrică. Ei nu vor mai avea nevoie să investească în aer condiționat sau încălzire suplimentară în casele lor atunci când este cald sau rece.

  • Zone comune

Spre deosebire de casele sau apartamentele vechi, noile clădiri au zone comune, cum ar fi piscina, locul de joacă, parcare, bar, sală de gimnastică, printre altele. Acesta este un mare avantaj, deoarece va ajuta proprietarii să stabilească relații bune cu vecinii lor, vor avea ocazia să se cunoască reciproc și să aibă un timp plăcut împreună.

  • Locații bune

Apartamentele din ansamblurile rezidențiale sunt situate în puncte strategice din apropierea centrului orașului, astfel încât acest lucru facilitează mobilitatea, transferurile și optimizarea timpului. Veți găsi, de asemenea, supermarketuri, restaurante, biserici, cinematografe și școli, pentru a menționa unele dintre serviciile de care ați avea nevoie și pe care să le aveți în aceeași zonă a apartamentului, astfel încât activitățile zilnice să fie rezolvate în timp util.

Multiple metode de finanțare, pentru toate tipurile de clienți

Costul investirii în achiziționarea unui apartament dintr-un complex rezidențial este mai mic în comparație cu cel al unei case, având în vedere locația, care de-a lungul anilor va valora mai mult față de prezent.

Avantajele locuirii într-un complex rezidențial sunt destul de numeroase. În orice situație în care vă aflați în prezent, locuirea într-un apartament este o alegere personală Și, după cum am văzut, este o tendință care câștigă o serie de beneficii precum costul investiției, locația și securitatea. De asemenea, un apartament situat într-un ansamblu nou vă oferă confort și o calitate superioară a vieții.

Dacă nu dispuneți de suficienți bani pentru a achiziționa un astfel de apartament, nu trebuie să vă îngrijorați. Dezvoltatorii imobiliari vin în întâmpinarea clienților cu mai multe metode de finanțare cum ar fi: rate direct la dezvoltator, credit bancar, credit ipotecar, Prima Casă, plata în 3 tranșe, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *