Alege si tu ferestre si usi PVC la cele mai bune preturi de pe piata

Ferestrele din PVC sunt cele mai raspandite deoarece, fara indoiala, PVC-ul este cel mai folosit material pentru instalarea unei ferestre intr-o locuinta, fie este vorba de o constructie noua sau de schimbarea unor ferestre. Ferestrele din PVC au un pret accesibil si se integreaza cu usurinta in orice locuinta datorita varietatii de culori si de modele.

Drept urmare, achizitionarea unei ferestre din PVC este o optiune care iti permite sa iti echipezi locuinta cu ferestre izolante, la cele mai mici costuri. Ai posibilitatea de a opta pentru ferestre cu tamplarie PVC la comanda, care prezinta avantajul de a se integra perfect in orice spatiu, chiar si intr-o casa atipica sau mai veche, care nu prezinta dimensiuni standard atunci cand vine vorba de ferestre.

Cat costa o fereastra din PVC?

Pretul unei ferestre din PVC poate depinde de mai multi factori:

Dimensiunile: acestea variaza de la 60X60 cm la 600X600cm pentru suprafetele vitrate. Cele mai populare ferestre sunt cele cu dimensiunea de 100X125cm. Cu cat fereastra este mai mare, cu atat pretul este mai ridicat.

Directia de deschidere. Poate fi vorba despre o fereastra oscilo-batanta, de o fereastra franceza, culisanta, basculanta. Pretul fiecarui model in parte variaza in functie de compexitatea mecanismului.

Vitrificare. Exista ferestre cu vitrificare dubla sau cu vitrificare tripla, acestea din urma sunt cu minim 50% mai scumpe decat primele.

Culoarea ferestrelor din PVC. Cele mai populare si cele mai instalate sunt ferestrele de culoare alba, insa poti opta pentru o culoare la alegere, chiar si pentru o culoare care imita lemnul. Cu cat culoarea sau imitatia aleasa este mai sofisticata, cu atat pretul ferestrei este mai ridicat.

Ferestre din PVC: caracteristici si avantaje

Popularitatea ferestrelor si usilor din PVC se explica prin mai multi factori. Unul din ei este pretul accesibil. PVC-ul este un material conceput pe baza de sare de mare pe de o parte si din petrol pe de alta parte. Drept urmare, este vorba despre un material plastic. In cazul ferestrelor se foloseste, bineinteles, un PVC rigid.

PVC-ul are un aspect neted ceea ce permite obtinerea unor ferestre fara asperitati, usor de manipulat dar si de intretinut. Un burete cu putina solutie de curatare sau o laveta sunt de ajuns pentru a curata ferestrele din PVC. In plus, ferestrele din PVC se integreaza cu usurinta in orice tip de decor si asigura o izolare (termica si acustica deopotriva) mai eficienta a locuintei in care sunt instalate, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil pentru toate buzunarele. Ferestrele din PVC protejeaza in mod eficient o locuinta de intemperii, fie ca este vorba de ploaie, de inghet, de zapada sau de vant.

Regasim o mare varietate de culori de ferestre si usi din PVC. Diferite nuante de maro, de bej, de gri sau chiar de verde, pentru ca fiecare utilizator in parte sa aleaga o culoare preferata. Specialistii te sfatuiesc sa alegi produse care sa se muleze pe nevoile tale, sa calculezi cu exactitatea latimea si inaltimea, directia de deschidere, o tamplarie menita sa confere o nota de rafinament cladirii sau locuintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *