Alege flori pentru mama ta în funcție de luna ei de naștere

O altă metodă de dăruire a florilor, indiferent dacă acestea sunt flori proaspete din florarii sau flori de gradină, este să te orientezi după luna de naștere a mamei tale pentru a face acest lucru. Știați că fiecare lună a anului are o floare corespunzătoare ei? Alegând flori sau buchete din florile reprezentative ale lunii de naștere a mamei tale, este o modalitate de ai arata cât de mult o iubești. Să vorbim despre fiecare floare acum.

Ianuarie

Ghioceii și garoafele sunt florile pentru luna ianuarie. Garoafa este o floare tradițională care exprimă dragostea pe care o ai pentru mama ta. Iar dacă esti departe de ea poți apela la o livrare flori Moldova pentru de a-i oferi acesteia un cadou din inima ta. Dacă doriți să încercați ceva diferit pentru o zi de naștere din ianuarie, luați în considerare ghioceii. Aceste plante incredibile sunt un simbol al frumuseții și speranței. Nu se rezumă la asta ce simți pentru de mama ta?

Februarie

Printre florile lunii februarie se numără violetele și primulele. Violetele sunt, de asemenea, flori clasice care reprezintă loialitatea și fidelitatea. Albastrul colorat și violetul adaugă un aer dramatic aranjamentului mamei tale. Mica explozie de galben sau alb pe care o puteți găsi în centrul florii este un alt element surprinzător care aduce bucurie. Primula este o floare care este menită să fie dată cuiva fără de care pur și simplu nu ai putea suporta să trăiești. Acest lucru o face perfectă pentru a o trimite mamei tale. Primula este o floare delicată și colorată care poate condimenta instantaneu o grădină sau un buchet.

Martie

Narcisele sunt florile lunii martie. Narcisele reprezintă noi începuturi și sunt bine cunoscute pentru că aduc bună dispoziție fiind potrivite și pentru flori de 1 martie. Culoarea galben strălucitor este ceea ce face ca floarea să fie renumită, deși le puteți găsi, de asemenea, în alb și portocaliu. Dacă vrei să faci din ziua de naștere a mamei tale una fericită, oferă-i această floare dacă s-a născut în martie.

Sursa foto: LivrareFlori.md

Aprilie

Margaretele sunt florile care simbolizează cel mai bine luna aprilie. Margareta semnifică o iubire loială și puritate. Margaretele sunt dulci de privit și au un parfum blând care amintește de frumusețea naturală a primăverii.

Mai

Dacă mama ta s-a născut în luna mai, atunci florile ei de naștere ar putea fi lăcrămioarele. Lăcrămioarele sunt flori dulci-mirositoare, albe în formă de clopoțel care atârnă de tulpină. Floarea simbolizează întoarcerea la fericire, noroc sau modestie.

Iunie

În iunie, trandafirii sunt florile aflate în centrul atenției. Trandafirul reprezintă iubirea și prietenia și este cea mai populară alegere atunci când faci cadou aranjamente florale. Așa cum știe toată lumea, nu puteți greși cu această floare, indiferent de culoarea pe care o alegeți.

Iulie

Nuferii sunt florile lunii iulie. Aceștia sunt plante acvatice care înfloresc rapid. Este ușor de recunoscut și poate fi văzut în zonele cu climă tropicală și umedă cel mai adesea. Când este înflorită, floarea este superbă și mare. Nu poți rata această plantă sau parfumul său puternic.

August

Gladiolele și macii sunt florile specifice lunii august. Gladiolele simbolizează puterea de caracter, care este un mesaj minunat de trimis mamei tale. Această floare este cunoscută pentru florile sale care cresc vertical. Ele se găsesc în toate culorile și includ alb, roz, violet și galben. Macii sunt flori drăguțe care simbolizează imaginația și mirarea. Petele de culoare pe care le produc sunt o modalitate foarte bună de a adăuga un plus de frumusețe la buchetul mamei tale.

Septembrie

Zorelele sunt florile desemnate pentru luna septembrie. Acestea sunt flori cățărătoare care prind viață pe măsură ce soarele răsare. Când se înserează, florile se închid din nou în timp ce așteaptă ca lumina zilei să se întoarcă. Albastrul și movul din zorele sunt o priveliște minunată în timpul acestor ore de dimineața devreme.

Octombrie

Octombrie aduce crăițele în prim plan. Acestea sunt flori clasice care au propriul parfum distinct, care poate fi mirosit de departe. Inflorescențele galbene și portocalii durează câteva luni, de primăvara până în toamnă. Aceste flori te umplu de nostalgie și sentimente bune de la prima vedere.

Noiembrie

Floarea lunii noiembrie este crizantema. Floarea abundenței crește plină și în culori decadente. Aceste plante perene apar în primăvară și cresc rapid și ușor.

Decembrie

Ilex sunt florile lunii decembrie și este o floare care simbolizează protecția. Deși sunt cunoscute pentru frunzele lor verzi groase și fructele roșii, ele produc, de asemenea, flori care înfloresc la sfârșitul primăverii și începutul verii. Florile sunt de obicei albe și cresc în grupuri strânse. A spune la mulți ani mamei tale nu trebuie să fie plictisitor. Comandă un aranjament floral pentru ziua ei specială și urmărește-i bucuria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *