Aceste becuri functioneaza folosind cu 75% mai putina putere, iar clientii le pot cumpara de la piscineservice.ro!

Chiar daca ideea de a avea propria piscina nu induce impresia de a economisi, posesorii care detin o pisicina in curte sau subterana pot incerca becuri de piscina, pentru ca aceste becuri functioneaza folosind cu 75% mai putina putere de la piscineservice.ro!

Un access point Wifi Lumiplus LED este o aplicatie care permite controlul proiectoarelor subacvatice LED-ul Astral Pool de la un smartphone sau o tableta, iOS (iPhone / iPad) si dispozitive Android. Aplicatia permite interactiunea cu modulatorul LumiPlus folosind tehnologia WiFi prin conectarea unui smartphone sau tableta la Access Point-ul Wi-Fi LumiPlus. Acest lucru este foarte util pentru cei care doresc sa se bucure de un show specataculos de lumini in propria piscina!

Asa cum exista putine lucruri la fel de racoritoare ca o baie in piscina in timpul unei zile fierbinti, atmosfera, aura si atmosfera unei piscine superb iluminate, pe timp de noapte, sunt imbatabile. Iluminarea adecvata a piscinei este, de asemenea, un factor esential in asigurarea sigurantei.

Viitorul iluminarii piscinelor este aici – sub forma de iluminat LED pentru piscine. Aceste diode emitatoare de lumina care au luat deja lumea cu asalt in iluminatul auto, iluminatul de accent si semafoarele si-au gasit acum drumul in crearea atmosferei perfecte in piscinele noastre.

Unele beneficii ale luminilor LED pentru piscina includ: 

Consum de energie semnificativ mai mic decat iluminatul standard al piscinei;

Durata de viata semnificativ mai mare a becului LED;

Culori mai profunde, mai vibrante si mai stralucitoare decat iluminatul obisnuit al piscinei;

Spectacole de lumini programabile, colorate si dramatice;

Necesar de intretinere semnificativ mai mic decat iluminatul standard al piscinei.

Cu reducerea amprentei de carbon si a consumului de energie in prim-planul mintii oamenilor in aceste zile, piscinele ecologice vor include intotdeauna lumini LED pentru piscina. Iluminatul cu LED-uri pentru piscine utilizeaza de obicei cu 85% mai putina energie electrica decat luminile standard pentru piscine. Luminile cu LED-uri sunt mai reci decat luminile obisnuite si nu au parti in miscare – spre deosebire de luminile de tip roata de culoare gasite in optiunile de iluminare mai putin moderne. In plus, luminile LED au o intretinere mult mai redusa. Becurile standard R-40 sunt evaluate pentru 1000 de ore de utilizare, in timp ce noile becuri LED pentru piscina dureaza pana la 50.000 de ore! Nu sunteti sigur ca sunteti pregatit sa faceti schimbarea completa? Exista si alte optiuni! In loc sa inlocuiti intreaga lampa a piscinei, adaugati oferte de iluminat cu LED pentru piscina, culoare, distractie si economii de energie, doar stingand becurile din luminile existente pentru piscina. Becurile LED Color Splash se potrivesc intr-o carcasa conventionala pentru lumini de piscina. Doar insurubati noul  bec LED in lumina actuala, strangeti lentila pe corpul lampii si inlocuiti garnitura luminii pentru o protectie suplimentara impotriva apei. 

Chiar daca ati folosit becul cu LED timp de 12 ore intregi pe zi, sapte zile pe saptamana – ar putea dura pana la 12 ani! Iluminatul cu LED pentru piscine economiseste bani, reduce intretinerea si va ofera o culoare profunda si vibranta pe care becurile incandescente sau capacele lentilelor nu o pot duplica.

Nu trebuie sa sacrificati calitatea si luminozitatea pentru eficienta LED-ului. LED-urile sunt luminoase si intense. In jurul unei piscine, acestea vor lumina complet – exact ceea ce va doriti pentru spatiile voastre exterioare!

Ati observat vreodata ca exista o intarziere cand actionati intrerupatorul sau aprindeti o lumina cand utilizati becuri cu incandescenta? LED-ul are mai putin timp pentru a se incalzi, astfel incat casa voastra este iluminata rapid si puternic in momentul in care il porniti.

Un alt beneficiu de luat in considerare este unul la care poate nu v-ati gandit: indicele de redare a culorilor. Indicele de redare a culorilor (CRI) este pur si simplu mai mare in LED decat in ​​becurile sau corpurile cu halogen sau cu incandescenta. Aceasta inseamna ca culorile iluminate cu LED sunt culorile adevarate ale ceea ce vezi iar culoarea nu este distorsionata. Culorile luminilor LED sunt vibrante, reale si magulitoare. Un  motiv excelent pentru a opta pentru lumini LED in apropierea si in jurul piscinei vostre este functionalitatea excelenta pe care o ofera. LED-urile pot fi instalate cu capabilitati de reglare a luminii, care vor crea atmosfere unice si vor reduce costurile lunare cu energie. In plus, cui nu-i place capacitatea de a regla luminile in functie de timp, ocazie si starea ta de spirit? Motivul pentru care LED-urile au o iluminare atat de fantastica se datoreaza iluminarii lor de 180 de grade pe care o ofera. LED-urile utilizeaza toata energia luminoasa, fara a o prinde sau irosi deloc, ceea ce inseamna o mai buna iluminare si stralucire a piscinei voastre. 

Dupa cum am mentionat, LED-urile sunt fiabile, rezista multi ani. Desi se pot estompa de-a lungul timpului, in mod obisnuit ani de functionare, ele sunt de lunga durata si de incredere chiar si in conditii extreme sau vreme nefavorabila. Deoarece luminile LED tind sa arate mai stralucitoare si mai albastre decat luminile incandescente pentru ochiul uman, ele ofera o iluminare mai buna. Este posibil ca acest tip de lumina puternica sa nu fie ideala pentru cineva care incearca sa creeze o stralucire calda in interiorul casei, dar este perfect pentru locuri precum piscinele, unde siguranta este de cea mai mare importanta. Luminile LED pentru piscina vor ajuta oamenii din interiorul si din afara piscinei sa vada mai bine, facandu-l un spatiu mai sigur pentru prietenii si familia voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *