Acceseaza acum un credit de nevoi personale de la SmileCredit

Atunci cand bugetul de care dispuneti nu va permite sa va achitati anumite prioritati, un credit de nevoi personale de la SmileCredit este cea mai buna solutie. Suntem prima intitutie financiara nebancara din Romania care si-a fundamentat existenta pe dorinta de a putea sprijini financiar orice categorie de persoane care, la un moment dat in viata lor, au nevoie de ajutor suplimentar.

Cum puteti accesa un credit de nevoi personale?

Oricine poate solicita o astfel de oferta cu doar cateva click-uri. In primul rand, va fi nevoie sa completezi formularul online disponibil pe site. Acolo iti vor fi solicitate datele personale, o copie dupa cartea de identitate si un extras de cont valid. Ulterior va aparea un calculator unde veti introduce suma dorita si perioada in care va angajati sa o returnati, iar acesta va genera automat valoarea ratei lunare, plus dobanda aferent. In acest fel veti avea o imagine de ansamblu clara cu privire la conditiile contractului. Foarte important este ca, odata primiti banii, nicio modificare nu va aparea nici in ceea ce priveste dobanda stabilita si nici eventuale comisioane.

Dupa ce ati ales toate detaliile preferate, puteti trimite cererea spre analiza. Daca indepliniti toate conditiile necesare, noi va vom comunica acest lucru, urmand ca suma solicitata sa va fie virata in cont in cel mai scurt timp.

De ce sa alegeti SmileCredit?

Intri rapid si usor in posesia banilor. Daca ai indeplinit toate conditiile necesare si aplici in timpul programului, ai sansa sa iti viram banii in aceeasi zi sau cel tarziu in urmatoarea zi.

Iti respectam intimitatea. Pentru ca nu dorim sa complicam mult prea mult procesul de selectie si nici vrem sa punem intrebari indiscrete, nu vom conditiona acordarea creditului de scopul in care alegeti sa folositi banii. Cu alte cuvinte, aveti libertate deplina spre a-i cheltui in orice fel doriti, atat timp cat achitati ratele la timp.

Tu alegi ce sume imprumuti. Ai libertate deplina in tot ceea ce priveste valoarea si perioada contractului. Astfel ca poti solicita orice suma cuprinsa intre 20 si 2000 de lei.

Stabilim relatii transparente, bazate pe incredere mutuala. Toate sumele viate vor fi comunicate inca de la inceput. Atat suma oferita, cat si cea pe care va fi nevoie sa o returnati. Va asiguram ca nu exista niciun comision ascuns; nicio modificare asupra contractului nu mai poate fi facuta odata ce a fost semnat.

Beneficiezi de dobanda fixa pe toata perioada contractului. Dobanda nu va suferi niciun fel de modificare, indiferent suma solicitata sau perioada de creditare. Aceasta s calculeaza inca de la inceput cu 1,1% din valoarea totala, raportat la numarul de zile dintr-o luna calendaristica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *