5 secrete ale designerilor de interior pentru case uimitoare

Să oferi un aspect nou casei tale nu înseamnă că trebuie să ai un buget foarte mare pentru a realiza ceva unic. Când renovezi locuința, este important să găsești un echilibru între cheltuieli și rezultat.

Dacă îți dorești o casă ca-n reviste, s-ar putea să fi nevoit să petreci mai mult timp cercetând și căutând opțiunile perfecte, dar, cu siguranță, ceea ce vei obține va fi un aspect plăcut, nou, iar economiile tale nu vor suferi atât de mult.

Iată 5 moduri simple folosite de designerii de interior pentru a transforma orice casă

  1. Joacă-te cu culori complementare!

Culoarea este unul dintre cele mai importante elemente dintr-un spațiu, iar prin utilizarea combinațiilor de culori complementare poți transforma orice încăpere într-una remarcabilă.

Acest spațiu este doar un indiciu ar posibilităților atunci când te joci cu combinații de culori complementare. În loc de galben și albastru, poți încerca roz și mov sau roșu și albastru pentru o infuzie de culoare în casa ta.

  1. Vopsește ramele ușilor!

Pentru a oferi spațiului un aspect artistic și sofisticat înseamnă să faci ceva neașteptat. Surprinde-ți invitații cu modele și culori în locuri interesante.

Nimeni nu se așteaptă ca ramele ușilor să fie galbene sau turcoaz, dar o astfel de alegere va da încăperii un aspect interesant și plin de personalitate.

  1. O singură culoare

În ultimii ani, vopsirea unei camere întregi cu aceeași culoare a devenit una dintre tendințele preferate din designul interior. Să faci acest lucru nu este atât de ușor, dar rezultatul poate fi uimitor. O modalitate excelentă pentru a implementa acest lucru la tine acasă, este să asortezi culoarea pereților cu o piesă de mobilier preferată. Alege de la Hornbach.ro mai multe culori de vopsea apropiate ca nuanță sau complementare și vopsește peretele cu una, și piesa de mobilier cu alta.

În imagine, bleumarinul de pe perete și cel al consolei se potrivesc perfect, ceea ce face ca spațiul să capete un aspect interesant. Totuși, ceea ce împiedică nuanța să devină copleșitoare, este tonul moale al lemnului de pe podea și accentele aurii. Cu toate acestea, ambele sunt suficient de subtile pentru a nu concura cu bleumarinul.

  1. Încorporează flori naturale!

Orice designer termină proiectul cu includerea florilor proaspete ca element final pentru o cameră. Cu ceva atât de mic și simplu, o încăpere poate fi transformată complet, motiv pentru care nu trebuie să îi subestimezi puterea.

Este întotdeauna minunat să ai flori într-un spațiu. Acestea adaugă un element natural, proaspăt și chiar răcoritor. Din punct de vedere vizual, sunt un plus de culoare și textură pentru o cameră.

  1. Draperii și perdele din tavan până în podea

Iată un secret pentru montarea draperiilor și a perdelor care va îmbunătății exponențial aspectul camerelor: agață-le întotdeauna de la nivelul tavanului și lasă-le să curgă până la podea. Este important să faci acest lucru chiar dacă fereastra în sine nu este atât de înaltă.

Perdelele suspendate din cel mai înalt punct posibil atrag atenția asupra înălțimii spațiului. Și dacă vrei să iasă și mai mult în evidență, alege-le draperiile într-o culoare accent care să completeze întregul decor.

În concluzie, dacă dorești să reînnoiești decorul casei tale, nu este nevoie să faci o investiție uriașă. Cu câteva găleți de vopsea, niște pensule, câteva flori și draperii noi, poți să-ți faci locuința să arate ca în revise. Tot ce trebuie să faci este să te lași inspirat și să te apuci de treabă!

Surse foto: Shutterstock.com, Pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *